Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!

      Οι νεαροί αθλητές του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ δε σταματάνε
       να δίνουν διακρίσεις στην ομάδα μας.
 Έτσι σήμερα 13/5/2017 έπαιξαν δύο αγώνες στο πλαίσιο του  Κυπέλλου Αττικής και σημείωσαν δύο άνετες νίκες με 4-1 απέναντι στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και στο Α.Σ. Γυμνάσιο.
  Στους σημερινούς αγώνες δεν έπαιξε ο Ντανιέλ Τσιόκας και την θέση του κάλυψε ο παμπαίδας Βελεντζέλος Μάριος που είχε τηρουμένων των αναλογιών εξαιρετική παρουσία και έδειξε ότι η ομάδα μας έχει πολλά να περιμένει από αυτόν.
  Αύριο η ομάδα μας με την ίδια σύνθεση θα αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια της Α1 κατηγορίας Α.Ο Πεύκης που είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά περιμένουμε να δούμε καλά παιχνίδια σε ένα αγώνα χωρίς σκοπιμότητες.



 
  Σήμερα Κυριακή 14/5/2017 ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αττικής αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ και έχασε με σκορ 4-1. ¨Έτσι η ομάδα μας κατέκτησε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην διοργάνωση.
  Στα θετικά του δύσκολου αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α1 κατηγορίας είναι η πολύ άνετη νίκη του Σταύρου Βρεττάκου επί του Παντερή με 3-0 σετ, και η εξαιρετική εμφάνιση των Μιχαηλίδη και Βρεττάκου απέναντι στον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο παρά τις ήττες με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα αφού τα περισσότερα σετ έληξαν με διαφορά δύο πόντων.

   ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου