Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!!!!

  Ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναικό και από την κορυφή ο Άρης Νικαίας στην κούρσα της Α2.
    Σε δύο βδομάδες οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην Α2 και την απευθείας άνοδο στην Α1!
  Αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ντεπμπι είναι φυσικά ο Παναθηναικός με τους Λαγογιάννη και Μάκρα να φαίνονται ως αδιαπέραστο δίδυμο και μάλλον έτσι είναι...
  Οι Τσιόκας, Βρεττάκος και Μιχαηλίδης λένε ότι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα αν προσπαθήσουν να τους ζορίσουν. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει με 4-2.
  Η νίκη με καλύτερο σκορ είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι παίκτες μας θέλουν στο παιχνίδι αυτό να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ΜΠΡΑΒΟ τους ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα!
  Αναμένεται και ισχυρή στήριξη από τους φίλους της ομάδας μας!
 ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
 Ο αγώνας είναι Σάββατο στις 13.00 στην Ελευσίνα. Στην συνέχεια στις 16.00 παίζουμε με Γυμνάσιο και Κυριακή 18/12 στις 10.00 με Π.Κ.Δ.Τ.
  

1 σχόλιο:

  1. Λαχταρίστε τους και πάλι, παιδιά...όπως στον πρώτο γύρο. 34 χρόνια βάζελος και δεν το σκέφτομαι στιγμή να πω...πατήστε τους. Όλοι στην ομάδα των 20.30 πιστεύουν στην υπέρβαση! Για εμάς είστε ήδη νικητές, ότι κι αν γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή