Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

  Πολλές οι εξελίξεις που έτρεξαν στο τμήμα μας το διάστημα που προηγήθηκε!
Να πούμε κατ αρχάς ότι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου με απόλυτη επιτυχία έγινε το camp γνωριμίας με το άθλημα στις εγκαταστάσεις μας χωρίς οικονομικό κόστος για τους συμμετέχοντες.    Δεκαέξι άτομα μικροί και μεγάλοι σε δύο group πέρασαν πολύ όμορφα και διασκέδασαν για πέντε μέρες που κράτησε το camp! Πολύ ευχάριστο ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στη συνέχεια γράφτηκαν και στις ακαδημίες μας.
  Από τις αρχές Σεπτέμβρη εκτελούν χρέη προπονητή οι νεαροί αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας.
   Σε αυτούς πέρα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας που αγωνίζεται στην Α2 με πολύ υψηλούς στόχους, πέφτει και η ευθύνη για την αναγέννηση των ακαδημιών, που μετά από τις γνωστές ανακατατάξεις, έγινε προγραμματισμός από μηδενική βάση με νέους στόχους και προυποθέσεις. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό που βλέπουμε κάθε μέρα να αυξάνουν σε μέγεθος και πλέον μπορούμε να πούμε ότι επανήλθε το ευχάριστο και ενωτικό κλίμα που αν εξαιρέσουμε τα δύο τελευταία έτη, ήταν το χαρακτηριστικό που ξεχώριζε το τμήμα μας.
   Στη νέα προσπάθεια πέρα από την εμπιστοσύνη της διοίκησης, δίπλα μας είναι και ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ο οποίος πρόσφατα πέραν άλλων, τοποθέτησε και σταθερή γραμμή τηλεφώνου και ίντερνετ!
   Αυτό που βλέπουμε είναι πως κάτι σπουδαίο πρόκειται να γίνει στις ακαδημίες.

   Τιμητική πρόσκληση στον Μιχαηλίδη Ηλία να αγωνιστεί στην Α1 Κύπρου με την ομάδα του Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ που πέρσι κατέλαβε την τέταρτη θέση, έγινε αρχές Σεπτεμβρίου.
  Η πρόσκληση αυτή έγινε με ενθουσιασμό  αποδεκτή από τον αθλητή μας αφού όπως μας είπε αυτό ήταν κάτι που θα τον ανανέωνε και θα του έδινε ένα επιπλέον κίνητρο για την αγωνιστική του άνοδο. Στόχος της Κυπριακής ομάδας είναι η είσοδό της στην τριάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της κατηγορίας.
  Η κλήρωση του Κυπριακού Πρωταθλήματος γίνεται τις επόμενες μέρες και λεπτομέρειες θα αναφέρουμε σε επόμενα άρθρα μας. Καλή επιτυχία στον αθλητή μας και στην ομάδα του.

  Στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας μας να πούμε ότι συνεχίζεται η προετοιμασία για την έναρξη του Πρωταθλήματος στην Α2 Ανδρών. Να θυμίσουμε ότι σις 8 Οκτώβρη στις 16.00 θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, την ίδια μέρα στις 19.00 θα παίξουμε με το Γυμνάσιο και στις 9 Οκτώβρη στις 13.00 θα έχουμε αντίπαλο το Π.Κ.Δ.ΤΑΥΡΟΥ.
  Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α2 κατηγορία και φέτος έχει στόχο την άνοδό του στην Α1. Για τον σκοπό αυτό ενισχύθηκε και με τον Ντανιέλ Τσιόκα που είναι παίκτης τεράστιας αξίας( Με συμμετοχή σε 3 Ολυμπιακούς αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος).
   Φαβορί όμως για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ο Παναθηναικός με τους Μάκρα και Λαγογιάννη να αποτελούν μάλλον ένα αδιαπέραστο δίδυμο!
  Δεύτερο φαβορί είναι ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με Βρεττάκο, Μιχαηλίδη και Τσιόκα. Κατά τη γνώμη μας τρίτο φαβορί ο ΙΦΙΤΟΣ και στην συνέχεια ιδιαίτερα αξιόμαχες ομάδες η ΑΘΗΝΑ, τα ΜΕΛΙΣΣΙΑ και το Π.Κ.Δ.ΤΑΥΡΟΥ.
  Αναμένουμε σκληρές αναμετρήσεις μιας και τα ντέρμπι θα είναι ο κανόνας φέτος και όχι η εξαίρεση. Άλλωστε πολλοί παίκτες της Α1 κατηγορίας θα συμμετέχουν στην Α2 φέτος!
  Η ομάδα μας θα τα δώσει όλα απέναντι στον Παναθηναικό με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,
  Φέτος θα έχουμε μετά από πολλά χρόνια και κοουτσάρισμα, αφού ο Τσιόκας έχει την εμπειρία να καθοδηγήσει την ομάδα μας.(Την τελευταία δεκαετία σε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα λιγότερες από τα δάκτυλα του ενός χεριού είχαμε προπονητή στον πάγκο μας,,,ακόμα και όταν παίζαμε σε αγώνες μπαράζ μία κατηγορία...)

  Ετοιμάζονται νέες εμφανίσεις τόσο για την ομάδα μας που θα παίξει στην Α2 όσο και για τις ακαδημίες μας.
  Να θυμίσουμε ότι  πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας είναι η εταιρία του Γιώργου Πετρόχειλου, η G.P.SPORTS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου