Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

                           Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ  
                                                     ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ(ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ)

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΗΒΩΝ 245
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ VILLAGE CINEMAS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ!
ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ TH ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ.
ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ

Η ΑΙΘΟΥΣΑ PING PONG ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ(ΤΑΡΑΦΛΕΞ)
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ


ΗΔΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 131 ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΛ 2104920820. ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 17.30-20.00.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 
ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΛ. 6982340977
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΗΛ. 6971817597
ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!


Να θυμίσουμε ότι οι εγγραφές στο τμήμα ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου από τις 5.30 έως τις 8.00 καθημερινά.
Για την εγγραφή χρειάζονται μία προσφατη φωτογραφία και μια βεβαίωση από γιατρό(παιδίατρο ή παθολόγο) ότι μπορούν να γυμναστούν.
Παρέχεται ειδική έκπτωση στην συνδρομή για δύο μέλη της ίδιας οικογένειας και σε ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Επειδή οι θέσεις αθλητών που μπορεί να δεχτεί το τμήμα μας είναι περιορισμένες αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων που ήδη λειτουργούν σε νέες στέρεες βάσεις από αρχές Σεπτεμβρίου, συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν το συντομότερο δυνατόν.
Η λειτουργία των ακαδημιών μας σε πρότυπες συνθήκες, σε ένα ευχάριστο περιβάλον και σε αθλητικό πνεύμα είναι πρωταρχικός στόχος για μας.


Το  πινγκ πονγκ είναι το πιο γρήγορο και τεχνικό άθλημα των Ολυμπιακών αγωνισμάτων. Εξασκεί την εξυπνάδα, γυμνάζει όλο το σώμα, την άμεση λήψη αποφάσεων και την ταχύτητα εκτέλεσης, ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Ένα άθλημα που ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα.
Για κάθε αθλητή του Πινγκ Πονγκ ανεξάρτητα από την ηλικία υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες και Πρωταθλήματα!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ www.httf.gr την 13/9/2016
Νέα συμφωνία Έλληνα πρωταθλητή με κυπριακό σωματείο. Ο Ηλίας Μιχαηλίδης, πρώην διεθνής αθλητής στις μικρές ηλικίες, θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν, παράλληλα με την ελληνική Α2 και τον Άρη Νικαίας, στο Κέντρο Νεότητας Ακρόπολης. Είναι ομάδα της 1ηςκατηγορίας στη Μεγαλόνησο και εδρεύει στη Λευκωσία. Ο στόχος της στο πρωτάθλημα, που αρχίζει τον Οκτώβριο, είναι να μπει στην πρώτη τριάδα και να πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Λεπτομέρειες για την συμφωνία του νεαρού αθλητή μας που παράλληλα εκτελεί και χρέη προπονητή στο τμήμα ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ θα δημοσιεύσουμε στο blog μας τις επόμενες μέρες!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΗΛΙΑ 

Στην πρώτη αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 16.00 στο ΣΕΦ στο ντέρμπι της Α2 κατηγορίας η ομάδα μας ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ θα αναμετρηθεί με το πρώτο φαβορί της κατηγορίας τον Παναθηναικό!!! 
Πάμε για την έκπληξη και αν κάτσει, έχει καλώς και αν δεν κάτσει δεν τρέχει τίποτα...
Τσιόκας, Μιχαηλίδης και Βρεττάκος θα τα δώσουν όλα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!
Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναικός έχει στη σύνθεσή του Μάκρα και Λαγογιάννη που επί σειρά ετών ήταν στη βασική τριάδα στο Πέρα και έπαιρναν το Πρωτάθλημα στην Α1...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
Αναλυτικό ρεπορταζ για τα νέα της ομάδας μας που είναι πολλά και καλά τις επόμενες μέρες! 

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμες και οι εμφανίσεις της νέας σεζον 2016-2017 και με αυτές θα παραταχθεί η ομάδα μας απέναντι στον Παναθηναικό! 
Επίσης ετοιμάζονται και νέες εμφανίσεις που θα δοθούν στους αθλητές των ακαδημιών μας που καθημερινά αυξάνουν σε πλήθος!  Με τις νέες εμφανίσεις θα γίνει φωτογράφιση στον αθλητικό μας χώρο, τέλος Οκτωβρίου και  στη συνέχεια θα αναρτηθούν στο blog μας αλλά και σε σημεία του αθλητικού χώρου.

Με δύο αθλητές και μια αθλήτρια ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ θα συμμετάσχει στο ΟΠΕΝ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις κατηγορίες παίδων, εφήβων και νεανίδων.


1 σχόλιο:

  1. Πάμε γερά παιδιά ..... Ηλία και Σταύρο σας θέλουμε νικητές, εμείς κοντά σας για τα χειροκροτήματα !!!!!!

    Φίλιππος Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή