Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

   Με απόλυτη επιτυχία έγινε σήμερα στη Μηχανική Καλλιέργεια το τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στη Μηχανική Καλλιέργεια.
  Την ευθύνη από τη μεριά του Δήμου είχε η διακεκριμένη αθλήτρια Όλγα Γεωργοπούλου που ομολογουμένως έκανε μία άριστη διοργάνωση.
  Ευχαριστημένοι έφυγαν οι περίπου 70 μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη και οι γονείς τους μετά απο αρκετά παιχνίδια που έδωσαν στα 6 τραπέζια που διαθέσαμε για αυτό το σκοπό.
   Καθοριστική και η συμβολή του σωματείου μας στη διοργάνωση με πρωτεργάτες τους Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία και αρκετούς νεαρούς αθλητές των τμημάτων μας που βοήθησαν ιδιαίτερα στη διαιτησία των αγώνων.
  Οι αθλητές μας μοίρασαν στους γονείς των παιδιών και ανακοίνωση - κάλεσμα του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που έχει στόχο τη διάδοση του αθλήματος στον Δήμο μας. Λεπτομέρειες για αυτή την προωθητική ενέργεια των αθλητών μας θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες.
    Το τμήμα μας από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Ιουλίου τα πρωινά θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στη Μηχανική Καλλιέργεια και μέρος της δημιουργικής απασχόλησης για μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας -Ρέντη.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου