Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ

    Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ζητάει από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ να τον βοηθήσει στη διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου τουρνουά Πινγκ - Πονγκ στο οποίο συμμετέχουν μαθητές από τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου.
    Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ βοηθάει την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά τόσο με το αθλητικό υλικό που διαθέτει όσο και με το έμψυχο υλικό δηλαδή τους αθλητές του που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στο τομέα της διαιτησίας.
   Θεωρούμε το αίτημα του Δήμου ιδιαίτερα τιμητικό.
   Να πούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 80 μαθητές σε κάθε τουρνουά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πρώτα δύο χρόνια που συμμετείχαν όλες οι τάξεις έφτασε οι συμμετοχές άγγιξαν τα 120 παιδιά.
  Να πούμε ότι για τις διοργανώσεις που πέρασαν ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης μόνο θετικών σχολίων για την προσφορά του.
   Οι αγώνες αυτοί σε αντίθεση με όλα τα άλλα τουρνουά δεν καταλήγουν σε κατάταξη αθλητών που θα πάρουν μεττάλια, εμείς θεωρούμε ότι όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν είναι νικητές και στόχος μας είναι να παίξουν τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο τουρνουά έχουν επιλεγεί από την Όλγα Γεωργοπούλου η οποία και φέτος είναι υπεύθυνη του προγράμματος ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ στα δημοτικά σχολεία του Δήμου.
   Να πούμε ότι μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους το ότι ζητήθηκε από το Δήμο να επιμεληθούν της διοργάνωσης στο κομμάτι που αφορά τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ οι αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας οι οποίοι φυσικά το αποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση.
      Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο αθλητές μας έχουν προγραμματίσει δράσεις για την διάδοση του αθλήματος μας στον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη τις οποίες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες.
   Το τουρνουά ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ θα διεξαχθεί στη Μηχανική Καλλιέργεια( Μάνος Λοίζος) την Πέμπτη 9-6-16 από τις 19.00 μέχρι τις 21.00.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου