Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!
 
   Οι νεαροί αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας θα εκτελέσουν χρέη προπονητών στις ακαδημίες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης(ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ) του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ από την επόμενη αθλητική περίοδο και θα υπογράψουν και αντίστοιχη σύμβαση εργασίας.
  Η διοίκηση θέλησε να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και σε αυτό τον τομέα, εκτιμώντας το ήθος τους, την αφοσίωσή τους στο σύλλογο και την θέλησή τους για προσφορά και στον τομέα της προπονητικής.
   Άλλωστε αποτελεί πρακτική του Συλλόγου να βοηθάει και να δίνει ευκαιρίες σε αθλητές του που έχουν όρεξη για δουλειά και έχουν προσφέρει στο Σύλλογο υψηλές διακρίσεις.

  Οι αθλητές μας 24-25-26/6 και 1-2-3/7 θα παρακολουθήσουν σεμινάρια προπονητικής που διοργανώνει η Ομοσπονδία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, τα οποία πιστεύουμε πως θα τους βοηθήσουν στα νέα τους καθήκοντα.
  Επίσης ήδη ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει και την παρουσία στις προπονήσεις, του πολύ σπουδαίου αμυντικού ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΙΟΚΑ, αν αυτό κριθεί απαραίτητο και για όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να διδάξει τους αθλητές μας παιχνίδι απέναντι σε άμυνα.

   Ήδη ετοιμάζονται νέα προπονητικά προγράμματα που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των αθλητών των ακαδημιών ανάλογα με την ηλικία τους και το χρόνο που διαθέτουν για προπόνηση.
 Σε λίγες μέρες θα βρίσκονται στην διάθεση των γραφείων μας(ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 131 τηλ 2104920820) τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα που θα δίνουν πλήθος επιλογών στους αθλητές μας.

  Να πούμε ένα σύντομο βιογραφικό για τους νέους μας προπονητές

 Ο Βρεττάκος Σταύρος ανήκει στην δύναμη της ομάδας μας ήδη 12 χρόνια!(Με υποσχετική είχε φύγει για 4 χρόνια και επανήλθε τα τελευταία 6 χρόνια).

  Ο Μιχαηλίδης Ηλίας αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ήδη για 11 συνεχόμενα έτη!
   Είχαν και οι δύο τη χαρά να κερδίσουν και τα τρία χρώματα μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μικρών ηλικιών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό αγώνισμα.

  Να ξεχωρίσω την δεύτερη Πανελλήνια νίκη του Ηλία στο ατομικό Παμπαίδων με τον αείμνηστο κυρ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ στο πάγκο του(μόλις είχε κλείσει 18 μήνες επαφή με το άθλημα τότε!) πριν απο 9 και πλέον έτη.
  Καθώς και την πρώτη Πανελλήνια νίκη του Σταύρου στο μεικτό Παίδων με συμπαίκτρια την Τόλιου.
  Στο ομαδικό καλύτερη η δεύτερη Πανελλήνια θέση στη κατηγορία των Εφήβων.
  Αμέτρητα και για τους δύο τα μεττάλια στα ΟΠΕΝ της Ομοσπονδίας.
 Μαζί είχαν συμμετοχή σε Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, και με 3 συμμετοχές ο Ηλίας σε Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων.
  Μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2 κατηγορία Ανδρών και τελείως οριακά και άδικα έχασαν φέτος την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Α1!(Θα το κάνουμε φέτος αυτό θέλω να πιστεύω)
  Και οι δύο, στους 16 καλύτερους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και σαν συμπαίκτες  άγγιξαν το μετάλλιο στο διπλό ανδρών αλλά τελικά κατετάγησαν στην πέμπτη θέση!

     Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να φέρουν επιτυχίες στις κατηγορίες των μικρών ηλικιών που μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια.

    Θετικά σημάδια και από αθλητές μας που αναίρεσαν τις αιτήσεις υποσχετικής τους, μιας και ο Σύλλογος θέλει στις τάξεις του όλους τους αθλητές του, χωρίς όμως να είναι εμπόδιο στις επιθυμίες τους.
    Τα νέα για την ομάδα μας δεν τελειώνουν εδώ! Συντονιστείτε με το blog μας, θα έρθουν τις επόμενες μέρες ακόμα σπουδαιότερα νέα.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου