Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Ξεκίνησε σήμερα 21/6 το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Αναφέρεται στην πρωινή απασχόληση μαθητών Δημοτικών σχολείων του Δήμου που έχουν εργαζόμενες μητέρες.

  Στο πρόγραμμα αυτό τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μία σειρά από αθλήματα στον ευρύτερο χώρο του Πλάτωνα και της Μηχανικής Καλλιέργειας.
   Πάνω από 200(!!!!) παιδιά θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό που έχουν χωριστεί σε πολλά τμήματα.
    Αυτονόητη για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Άρη Νικαίας η ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για παραχώρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του.
   Άλλωστε ο Δήμος Νίκαιας - Ρέντη είναι θερμός υποστηρικτής του τμήματός μας και το στηρίζει για περισσότερα από 40 χρόνια.
    Υπεύθυνη να τρέξει το πρόγραμμα του Δήμου είναι η  διακεκριμένη αθλήτρια του ΠΕΡΑ Όλγα Γεωργοπούλου. Να θυμίσουμε ότι η Όλγα στο παρελθόν είχε κάνει αναπληρώσεις στο τμήμα Πινγκ Πονγκ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με εξαιρετική επιτυχία.
 
 

Καλοκαίρι στην πόλη μου 2016

Ο Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη θα υλοποιήσει και φέτος πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ - 2016», για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου. 
To Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους (διάρκειας 2 εβδομάδων η καθεμία):                              
Α΄ Περίοδος,       21/06 (Τρίτη)– 01/07/2016                                                                         
Β΄ Περίοδος,       04/07 – 15/07/2016 
Γ’ Περίοδος,       18/07 – 29/07/2016
και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Μάνος Λοΐζος" και στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Πλάτων".
Θα φιλοξενήσει  μέχρι  200  παιδιά  σε κάθε περίοδο και θα υλοποιηθεί με τη συμβολή του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και το προσωπικό των Δ/νσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα απασχοληθούν με δράσεις άθλησης, δημιουργικής μάθησης και ψυχαγωγίας και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ηλικία και  τα ενδιαφέροντα τους.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο και ευχάριστο καλοκαίρι στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου