Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Ξέφρενη πορεία το τρένο του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με μηχανοδηγούς τους ΒΡΕΤΤΑΚΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΗΛΙΑ και ΚΟΥΝΟΥΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Και οι τρεις ήταν υπέροχοι σήμερα και οδήγησαν το τρένο με μαεστρία ώστε να μην κάνει στάση ούτε στη Θεσσαλονίκη!!!
  Αντίπαλος μας σήμερα και αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησής μας με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, λόγω της υψηλής ποιότητας των παικτών του. Ο Ηρακλής με πλήρη σύνθεση όπως έπαιξε με τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ θεωρούταν από όλους άχαστος στην Α2 κατηγορία. Από όλους εκτός από τους παίκτες του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που μετά την ήττα από το Π.Κ.Δ.Τ. έβαλαν στόχο να χτυπήσουν στα ίσα το παιχνίδι και ας ερχόταν όποιο σκορ ήθελε μετά!


 Οι νεαροί αθλητές μας έπρεπε να κλείσουν τα αυτιά τους απέναντι σε παραφωνίες και ευτράπελα που άγγιζαν ακόμα και αυτούς(!) και με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης να βάλουν μπρος τις μηχανές καθώς και να δώσουν και σε εμάς τους εφόρους την ευκαιρία να ασχοληθούμε και λίγο με το αγωνιστικό μέρος της ομάδας και να πάρουμε χαρά και δυνάμεις από αυτό. Γι αυτό και η σημερινή επιτυχία τους είναι διπλή και έχει ιδιαίτερη σημασία...!


  Να προσθέσουμε ότι ο Ηρακλής είναι επαγγελματική ομάδα ενώ η δικιά μας ερασιτεχνική...
 Πάμε στο αγωνιστικό μέρος τώρα.
 Πρώτο παιχνίδι ο Ντανιέλ Τσιόκα(Νο6 και παίκτης της Εθνικής επί χρόνια και με πρώτη Πανευρωπαική νίκη στο ενεργητικό του) με τον Ηλία(Νο31). Έχασε ο Ηλίας με 3-1 αφού προέβαλε ισχυρή αντίσταση για τρία σετ (11-6, 11-8, 7-11, 11-2) και 1-0 για τον Ηρακλή φυσιολογικά.
 Δεύτερος αγώνας ο Παναγιώτης Πετρής(Νο54) με τον Κούνουπα(Νο 44). Ντέρμπι στο πρώτο σετ που έληξε 14-16 υπέρ του Κούνουπα, περίπατος το δεύτερο σετ 4-11 και με 8-11 στο τρίτο σετ και υψηλή απόδοση από τον παίκτη της ομάδας μας ένα αμφίροπο παιχνίδι έληξε με 0-3 και σκορ 1-1 για τις ομάδες.
  Τρίτος αγώνας ανάμεσα στον  πολύ έμπειρο Σγουρομάλλη(Νο 30) και τον Σταύρο Βρεττάκο(Νο59) και εξαιρετικά κρίσιμο για το ποιός θα πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα!
  Άργησε να μπει στο παιχνίδι ο Σταύρος και έχασε το 1ο σετ με 11-4 αλλά η συνέχεια άνηκε στο Σταύρο που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πήρε τα δύο επόμενα σετ με 9-11 και 6-11 κάνοντας το 1-2. Τα έδωσε όλα ο Σγουρομάλλης και κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει το τέταρτο σετ με 11-8 και να πάει το παιχνίδι στο κόντρα σετ. Εκει αυτός που ήθελε το παιχνίδι περισσότερο και είχε τα άντερα, κέρδισε το κρίσιμο παιχνίδι. Και αυτός ήταν ο Σταύρος που για ακόμα μία φορά έφερε σε πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή κερδίζοντας το σετ πεντακάθαρα με 7-11 και δίνοντας το προβάδισμα με 1-2 στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ κάνοντας κάποιους να προβληματίζονται για το ποιός θα μπορούσε να είναι ο νικητής του ντέρμπι!!
  Στο διπλό ο Ηρακλής κατέβασε ότι καλύτερο διέθετε με τους Τσιόκα και Σγουρομάλλη και ο Άρης τους Μιχαηλίδη και Κούνουπα.
 Το ματς εξελισόταν φυσιολογικά και ο Ηρακλής εύκολα ή δύσκολα κατάφερε να πάρει τα δύο πρώτα σετ με 12-10 και 11-8 και στο τρίτο σετ ήταν μπροστά με 7-2 και φαινόταν ότι το 3-0 για το διπλό του Ηρακλή ήταν θέμα χρόνου! Τι έγινε και ο Ηλίας με τον Παναγιώτη ξαφνικά φάνηκε ότι είχαν άλλη γνώμη για την εξέλιξη του ματς δε ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πήραν το τρίτο σετ με 9-11, το τέταρτο σετ με 8-11 και στο κόντρα σετ έδειξαν χαρακτήρα και το κέρδισαν με 9-11 κάνοντας την τεράστια έκπληξη! Το σκορ των ομάδων 1-3 υπέρ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και η αντίπαλη ομάδα μουδιασμένη!
  Στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ του Ντανιέλ Τσιόκα και του Κούνουπα επικράτησε εύκολα το φαβορί δηλαδή ο Τσιόκας με 3-0(11-5, 11-8, 11-3) και 2-3 το σκορ των δύο αξιόμαχων ομάδων!
 Δύο ευχαιρίες είχε ο ΑΡΗΣ για την μεγάλη νίκη αλλά στο μυαλό όλων μας το καλύτερο σκορ για μελλοντικές ισοβαθμίες.
 Επόμενος αγώνας ο Σγουρομάλλης με τον Ηλία. Μεγάλο παιχνίδι στο πρώτο σετ με τον Ηλία να επικρατεί με 10-12. Στο δεύτερο σετ ο Σγουρομάλλης ξεκίνησε με 6-0 και στην συνέχεια ο Ηλίας απάντησε με σερί 0-11 παίρνοντας το σετ με 6-11!!!
 Σημάδια κόπωσης του Ηλία και με 12-10 έκανε το σκορ 1-2 ο Σγουρομάλλης. Χαμός σε κάθε πόντο στο επόμενο σετ με τον Ηλία να κερδίζει με 8-11 κάνοντας το 1-3 στο δικό του παιχνίδι και δίνοντας την οριστική νίκη στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με 2-4!!!!!!
  Οι παίκτες μας είχαν την συμπαράσταση πάρα πολλών φίλων της ομάδας μας αλλά κέρδισαν και το ζεστό χειροκρότημα της υπόλοιπης εξέδρας που τους βοήθησε ουσιαστικά.
   ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2-4
Τσιόκας -Μιχαηλίδης 3-1(11-6,11-8,7-11,11-2)
 Πετρής-Κούνουπας 0-3(14-16, 4-11, 8-11)
Σγουρομάλλης-Βρεττάκος 2-3(11-4,9-11, 6-11, 11-8, 7-11)
   Τσιόκας, Σγουρομάλλης - Μιχαηλίδης, Κούνουπας 2-3(12-10, 11-8, 9-11, 8-11, 9-11)
Τσιόκας - Κούνουπας 3-0(11-5, 11-8, 11-3)
 Σγουρομάλλης- Μιχαηλίδης 1-3 (12-10, 6-11, 12-10, 8-11)

Αναδημοσίευση από sportsland

Ηρακλής

Θριαμβευτής ο Αρης Νικαίας!

 – Αρης Νικαίας 2-4

Ο Αρης Νικαίας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας. Η παρέα του Μιχαηλίδη κέρδισε με 4-2 τον Ηρακλή και απέκτησε προβάδισμα τίτλου. 
Ο Αρης Νικαίας πέτυχε σπουδαία νίκη και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η νίκη που άλλαξε την ισορροπία της αναμέτρησης ήταν αυτή του Βρεττάκου στον Σγουρομάλλη. Ο άσος του Ηρακλή μάλιστα έκανε τρεις ήττες, σπάνιο φαινόμενο, καθώς πρόκειται για πολύ μεγάλο αθλητή!
 Αναδημοσίευση από httf.gr
Στην Α2 μία σειρά από αμφίρροπα και θεαματικά παιχνίδια κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ο Άρης Νικαίας επιβεβαίωσε ότι είναι ομάδα μεγάλων απαιτήσεων φέτος και μετά τη σπουδαία νίκη 4-2 εναντίον του Ηρακλή μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για πρωτιά και άνοδο στην Α1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάλι στη διάθεσή της τον Ντανιέλ Τσίοκα, ο πρώην διεθνής αθλητής επικράτησε στα παιχνίδια του, όμως ο Άρης βρήκε τις λύσεις στα υπόλοιπα ματς έχοντας όλους τους αθλητές του σε πολύ καλή κατάσταση. Ξεχώρισε η νίκη του Σταύρου Βρεττάκου επί του πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Ελπίδων Μανώλη Σγουρομάλλη στο τρίτο στη σειρά ματς. Νωρίτερα ο Παναγιώτης Κούνουπας είχε επιβληθεί 3-0 σετ του Παναγιώτη Πετρή ισοφαρίζοντας 1-1 μετά την ήττα του Ηλία Μιχαηλίδη από τον Τσιόκα (3-1). Στο διπλό οι Νικαιώτες πήραν άλλη μία οριακή νίκη (οι Κούνουπας/Μιχαηλίδης 3-2 τους Τσιόκα/Σγουρομάλλη κι όταν ο Τσιόκας μείωσε με το 3-0 κόντρα στον Κούνουπα ανέλαβε να τελειώσει το ματς ο Μιχαηλίδης υποχρεώνοντας σε νέα ήττα τον Σγουρομάλλη (3-1).
    Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με κεκτημένη ταχύτητα κέρδισε τους ΑΕΤΟΥΣ ΠΟΛΗΣ με 4-0 χωρίς να χάσει ούτε σετ!
 Βρεττάκος - Τσεντεκίδης 3-0(11-5, 12-10, 11-3)
 Κούνουπας - Χυλομάτης 3-0(11-3, 12-10, 14-12)
 Μιχαηλίδης - Ράπτης 3-0(11-9, 11-6, 11-6)
 Βρεττάκος, Κούνουπας - Χυλομάτης, Ράπτης 3-0(12-10, 11-7, 11-8)

Αύριο στις 10.00 θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας τον Α.Ο Ηρακλείου που είναι χωρίς νίκη ακόμα στην Α2.

Πλέον ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου είναι πρώτος με μόνο μία ήττα μαζί με το Ελληνικό το οποίο όμως αύριο παίζει με τον Ηρακλή.
 Να θυμίσουμε ότι η πρώτη θέση δίνει την απευθείας άνοδο στην Α1 ενώ οι επόμενες δύο οδηγούν σε αγώνες μπαράζ.
  Μετά το σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή η ομάδα μας φυσικά δεν κέρδισε την απευθείας άνοδο αλλά το δικαίωμα να μιλάει για αυτήν.
  Δεν γινόταν μετά από την μεγαλύτερη νίκη που έκανε ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια να μην ακουστεί από παίκτες και παράγοντες μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ η ιαχή
  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βρεττάκος
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου