Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ Α2

Του Ηλία Μιχαηλίδη      ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ sportsland.gr
Όταν ήμουν μικρός κι έπαιζα στην Β Εθνική, έκανα… περίπατο απέναντι στον Λάκατα και του έλεγα σε ό,τι κι αν κάνεις θα είμαι καλύτερος! Μετά από… ώριμη σκέψη αποφάσισα να δω αν τα καταφέρνω και στο γράψιμο… καλύτερα! Από σήμερα μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα σας αναλύω τα… μυστικά της Α2 Ανδρών. Σεφτέ κάνουμε με τα… προγνωστικά του ερχόμενου διημέρου. Φυσικά να δείξετε κατανόηση, γιατί είναι το πρώτο μου κείμενο και ξέχασα να βγάλω τα… «κιτρινόμπλε» γυαλιά του Αρη.
Επίσης, πλέον, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, γιατί στο… συμβόλαιό μου αναφέρει ότι θα πρέπει να γράφω και… παρασκήνια!!! Αντε καλή επιτυχία σε όλους μας…
ΠΚΔΤ –  ΒΟΧΑ  1
Η ομάδα του Ταύρου με τους Αντωνιάδη, Μακρή και Ράμμο είναι το φαβορί. Προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη Νικαίας κι έχουν άριστη ψυχολογία. Από την άλλη η Βόχα με τους Μητρόπουλο, Σωτηρίου, Παμβουξόγλου και Κορδαλή μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Κινητήριος μοχλός ο Μητσόπουλος ο οποίος έκανε σπουδαία νίκη στο παιχνίδι με το Ελληνικό κόντρα στον Τσόπελα. Αν βγάλει 2 τότε το παιχνίδι θα πάρει φωτιά.
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΡΗΣ 2
Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής με τον Τσιόκα είναι υπερομάδα, αλλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ελληνικός λαός. Γι αυτό θα προτιμήσουμε να μην πάμε κόντρα σε ένα ολόκληρο έθνος, αλλά στο φαβορί της κατηγορίας (Ηρακλή) πιστεύοντας ότι η ομάδα του Άρη με τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Κούνουπα θα μπορέσει να κάνει την ζημιά στους Τσιόκα, Σγουρομάλλη και Πετρή και να πάρει προβάδισμα στο πρωτάθλημα . Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια από την συμμετοχή του Τσιόκα και από την απόδοση που θα πιάσει αν τελικά αγωνιστεί καθώς αν δεν πιάσει υψηλή απόδοση, ο Άρης μπορεί να φύγει με το διπλό.
ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2
Το Γυμνάσιο με τους Στυλιανέση, Ζερβά, Κατράδη και Συμεωνίδη είναι καθαρό φαβορί απέναντι στους Αετούς με τους Τσεντεκίδη, Ράπτη και Χυλομάτη για να πάρουν την νίκη. Εάν ο Στυλιανέσης βγάλει 2 νίκες το παιχνίδι δύσκολα θα χαθεί από την άλλη οι Αετοί θα το παλέψουν για να κλέψουν το παιχνίδι αυτό και να βρεθούν πιο κοντά στον στόχο τους που είναι η σωτηρία.
 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Τα Μελίσσια με τους Αμερικάνο, Ελέζογλου και Βλαχάκη είναι ξεκάθαρα το φαβορί στην αναμέτρηση με το 4-0 να είναι πολύ πιθανό σκορ απέναντι στο Ηράκλειο των Αρβανίτη Γενεράλη και Κοκκινίδη και πολύ δύσκολα θα προβάλουν σημαντική αντίσταση για τους αντιπάλους τους.
 ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ  1
Το Γυμνάσιο είναι το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι καθώς διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και καλύτερο ρόστερ απέναντι στους αντιπάλους τους και θα πάρουν την νίκη στο τέλος.
 ΑΡΗΣ – ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ 1
Ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στους Αετούς και θα καταφέρει να κλείσει τον πρώτο γύρο με νίκες που θα του δώσουν πλεονέκτημα για τις προνομιούχες θέσεις τις οποίες «ψάχνει» .
 ΒΟΧΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 2
Χωρίς πολλά περιθώρια ο Ηρακλής θα καταφέρει να πάρει και αυτή τη νίκη και να προχωρήσει για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο Ελληνικό.
 ΕΛΛΗΝΙΚΟ –  ΠΚΔΤ 1
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Ελληνικό έχει προβάδισμα απέναντι στον Ταύρο που δύσκολα θα κάνει την ανατροπή αλλά αν οι Αντωνιάδης, Ράμμος  πιάσουν αντίστοιχη απόδοση με αυτή του προηγούμενου διημέρου και με δεδομένη την ποιότητα του Μακρή τότε το ματς θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 1
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό καθώς χωρίς τον Κορδούτη στη σύνθεσή της η ομάδα του Ελληνικού με τους Τσόπελα, Παναγόπουλο και Πετρόπουλο δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν τον Ηρακλή.
 ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ – ΒΟΧΑ 2
Η Βόχα λογικά θα κερδίσει το παιχνίδι αυτό κόντρα στους Αετούς που δύσκολα θα κάνουν νίκη στον Μητρόπουλο και με φορμαρισμένο τον μικρό Παμβουξόγλου εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη.
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΡΗΣ 2
Η ομάδα της Νίκαιας θα πάρει την νίκη απέναντι στο Ηράκλειο σχετικά εύκολα αλλά κάθε επιμέρους παιχνίδι θέλει προσοχή για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα του Άρη.
 ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1
Το παιχνίδι ανάμερα στις δύο αυτές ομάδες θα είναι πολύ δύσκολο με πιθανότερο νικητή τα Μελίσσια που πιστεύουμε ότι έχουν τις λύσεις για να καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι και να είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν μία θέση στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

    Καλή η αισιοδοξία του Ηλία και μας ευχαριστεί που όλη η ομάδα προετοιμάζεται σκληρά για τον αγώνα αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι τα παιδιά θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση για να πετύχουν νίκη απέναντι σε μία επαγγελματική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής! Οι ευχές μας μαζί τους. Ο αγώνας είναι στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σαββάτο στις 13.00.

Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου