Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SPORTSLAND ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Α2

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε την έναρξη της Α2 Ανδρών. Δυστυχώς οι ομάδες θα είναι 9 φέτος, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή η Αμφιθέα η οποία υποβιβάζεται!
Ο νεοφώτιστος Ηρακλής θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ οι μάχες για παραμονή και μπαράζ θα είναι μεγάλες!
Διαβάστε το αφιέρωμα τουSportsland για την Α2 Ανδρών
Γυμνάσιο
Λίγα λόγια: Η ομάδα θα στηριχθεί και φέτος στους Ζέρβα, Στυλιανέση, Κατράδη, ενώ πήραν και τον συμπαθέστατο Συμεωνίδη. Σίγουρα δεν πρόκειται να κινδυνέψουν, αλλά πολύ δύσκολα θα πάνε για μπαράζ.
Το δυνατό σημείο: Ο Στυλιανέσης είναι παίκτης με σωστές βάσεις και υψηλού επιπέδου. Από την πορεία του θα εξαρτηθεί πόσο ψηλά θα φτάσει το Γυμνάσιο!
Το ερωτηματικό: Η πρώτη χρονιά του Συμεωνίδη στην Α2. Θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του; Πάντως έχει πετύχει σπουδαίες νίκες στο παρελθόν

Αρης Νικαίας
Λίγα λόγια: Μιχαηλίδης και Βρεττάκος έχουν ριζώσει στην ομάδα! Ο… νέος της παρέας είναι ο Κούνουπας. Διαθέτουν μία πολύ δυνατή τριάδα και θα κυνηγήσουν και μπαράζ!!!
Το δυνατό σημείο: Ο Ηλίας Μιχαηλίδης. Ο αριστερόχειρας είναι εξαιρετικός παίκτης και στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε (σ.σ. εκτός του Τσιόκα) στην Α2.
Το ερωτηματικό: Ο Κούνουπας. Ο Παναγιώτης είναι κι αυτός σπουδαίος παίκτης (σ.σ. αν και δεν έχω χάσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι από αυτόν!!!!), αλλά δεν γνωρίζουμε αν προπονείται και σε τι κατάσταση είναι. Αν παίζει τότε θα βοηθήσει τα μέγιστα!

Βόχα
Λίγα λόγια: Ακόμ μια φορά η γνωστή τριάδα Σιαπκαράς, Σιάχος (σ.σ. αν και οι φήμες λένε ότι το έχει σταματήσει) Σωτηρίου θα προσφέρουν ωραία παιχνίδια. Η προσθήκη του Μητρόπουλου θα τους βοηθήσει να σωθούν!
Το δυνατό σημείο: Ο Μητρόπουλος. Είναι ο πιο έμπειρος παίκτης και βάση επιπέδου θα μπορέσει να βοηθήσει.
Το ερωτηματικό: Σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Μητρόπουλος και αν θα μπορέσει να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη

Ελληνικό
Λίγα λόγια: Οι νεοφώτιστοι άλλαξαν τη σύνθεσή τους οριστικά και από τις… παλιοσειρές πέρασαν σε νέους και φιλόδοξους παίκτες. Ανδρέας Τσόπελας, Πετρόπουλος και Ξάνθος Παναγόπουλος είναι ικανοί να κυνηγήσουν ακόμη και τα μπαράζ!
Το δυνατό σημείο: Ο Ανδρέας Τσόπελας. Παίκτης με πάρα πολύ δυνατά χτυπήματα. Θα είναι σίγουρα το βαρόμετρο της ομάδας.
Το ερωτηματικό: Ο Ξάνθος Παναγόπουλος. Τη χρονιά την ξεκίνησε εντυπωσιακά με νίκη επί του Νίκου Αντωνιάδη και του Στράτου Δαμιανή. Αν συνεχίσει έτσι θα προσφέρει τα μέγιστα

ΠΚΔΤ
Λίγα λόγια: Ακόμα μια δυνατή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει ακόμα και μπαράζ! Αν ο Τσαχάκης επιστρέψει από τον τραυματισμό του τότε τα μπαράζ είναι σίγουρα. Από εκεί και πέρα Μακρής, Αντωνιάδης, Ράμμος και Λυκοστράτης θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα.
Το δυνατό σημείο: Ο Μακρής είναι ο πιο έμπειρος της ομάδας
Το ερωτηματικό: Ο Τσαχάκης. Μετά το χειρουργείο στον αστράγαλο θα είναι έτοιμος να παίξει;

Ηρακλής
Λίγα Λόγια: Βασικά δεν χρειάζονται συστάσεις. Η ομάδα διαθέτει τριάδα που όχι απλά δεν πέφτει στην Α1, αλλά διεκδικεί είσοσο στην 5αδα! Τσιόκα, Σγουρομάλλης, Πετρής κι εν συνεχεία οι Σιαμίδης, Γραμμένος, Σακαλάκης θα δώσουν το πρωτάθλημα στον γηραιό
Το δυνατό σημείο: Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…
Το ερωτηματικό: Αυτή η ομάδα δεν έχει ερωτηματικά, μόνο το πρωτάθλημα στο τσεπάκι!

Αετοί Πόλης
Λίγα λόγια: Μόνο ο Χυλομάτης έμεινε σε σχέση με την περσινή ομάδα. Ο Φίλτατος Ράπτης και οι Τσεντεκίδης και Κ. Χατζηλυγερούδης (φεύγει εξωτερικό και δεν θα παίξει) θα προσπαθήσουν να σώσουν την ομάδα. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και θα τα καταφέρουν.
Το δυνατό σημείο: Ο Ράπτης είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας
Το ερωτηματικό: Ο Χυλομάτης είναι μακράν ο πιο προπονημένος Ελληνας στο πινγκ πονγκ. Στον αγώνα, όμως δεν έχει σταθερή απόδοση… Περιμένουμε να δούμε αν θα του βγει η προπόνηση…

Ηράκλειο
Λίγα λόγια: Πρόκειται για την πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα και φαβορί να υποβιβαστεί. Βέβαια στην πράξη τα πράγματα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά
Το δυνατό σημείο: Από την τριάδα ο Αρβανίτης είναι ο πιο έμπειρος στην κατηγορία.
Το ερωτηματικό: Γενεράλης και Κοκκινίδης αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α2. Θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν;

Μελίσσια
Λίγα λόγια: Τα Μελίσσια χωρίς το δίδυμο Παπαδημητρίου – Αμερικάνο δεν είναι το ίδιο! Ο Πάπα αποχώρησε και στη θέση του ήρθαν οι Βλαχάκης, Ελέζογλου, Βασιλείου.
Το δυνατό σημείο: Ο Αμερικάνος. Εχει την εμπειρία και το ταλέντο να οδηγήσει μακριά την ομάδα του.
Το ερωτηματικό: Ο Ελέζογλου. Θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στα κρίσιμα σημεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου