Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Α2

  Έναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου με την ομάδα μας να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο εν λόγω Πρωτάθλημα.
  Την πρωτη χρονιά που συμμετείχαμε στην Α2 οριακά χάσαμε την ευκαιρία για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Α1! Ενώ πέρσι η ισχυρή ομάδα μας πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ αλλά όχι και την άνοδο αφού βγήκε τρίτη ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες και την άνοδο στην Α1 πήραν οι δύο πρώτες! Πάντως κάναμε το παραπάνω βήμα που πιστοποιεί και την αγωνιστική μας άνοδο.
  Με σταθερές αξίες και σημαίες της ομάδας, τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο χτίζεται όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα. Τρίτος παίκτης τα προηγούμενα δύο χρόνια ο αξιόλογος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος από το φιλικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας ο οποίος αποφάσισε φέτος να παίξει στα Ταταύλα στην Α1 και του ευχόμαστε πολλές νίκες στο Πρωτάθλημα.
 Μετά από αυτή την εξέλιξη κρίθηκε από τους παράγοντες της ομάδας απαραίτητη η περαιτέρω ενίσχυση με στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητες ανόδου στην Α1 κατηγορία. Ο Παναγιώτης Κούνουπας 23 ετών είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ δίνοντας επιπλέον ποιότητα στο αγωνιστικό τμήμα! Ο Κούνουπας έπαιξε περσι στο Ελληνικό και με νίκες στα μπαράζ ανόδου στην Α2 βοήθησε το Ελληνικό να ανέβει κατηγορία.
  Με βάση τις μεταγραφές του Ιουνίου προκύπτει ότι οι ομάδες της Α2 ενισχύθηκαν σημαντικά και φαβορί για την απευθείας άνοδο είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Για τα μπαραζ ανόδου(2 θέσεις) φαβορι εκτος από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ είναι το Ελληνικό τα Μελλίσια χωρίς να μπορούμε φυσικά να αποκλείσουμε να εμφανιστούν και άλλοι διεκδικητές.
  Καλώς ήρθες Παναγιώτη καλές νίκες και καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
 Η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ θα παίξει και φέτος στη Α Αττικής Γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Πέρσι η ομάδα "σώθηκε" τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά φέτος με σύμμαχο την εμπειρία που απέκτησε περιμένουμε πολύ περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου