Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2014

  Μία πολύ καλή χρονιά πέρασε για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφίρισης και θα θυμίσουμε τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα.
  Στις 8-1-2014 έγινε στην καθιερωμένη γιορτή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α η απονομή κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια Ομάδα της Β Εθνικής της σεζόν 2012-2013 που φυσικά δεν ήταν άλλη από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που με τους Βρεττάκο, Τσεντεκιδη, Πετρόπουλο και Μιχαηλίδη πανηγύρισαν και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
  Τον ίδιο μήνα η ομάδα μας υποχρεώθηκε σε αλλαγή της έδρας της σε παρακείμενο χώρο. Στον αθλητικό χώρο που στεγάστηκε η ομάδα μας για 2.5 περίπου χρόνια πλέον στεγάζεται χειμερινό θέατρο!!! Πάντως μετά από εύστοχες παρεμβάσεις ο νέος αθλητικός μας χώρος έγινε λειτουργικός και φιλικός.
  Τον Απρίλιο στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Εφήβων η ομάδα μας με τους Μιχαηλίδη, Αλεξανδρόπουλο και Πετρόπουλο ξαναβρίσκεται στο βάθρο των μεταλλίων καταλαμβάνοντας την 3η θέση!!! Ενώ στο ατομικό ο Μιχαηλίδης Ηλίας πλασάρεται στην οκτάδα.
 Μελανό σημείο του μήνα αυτού είναι η μη κλήση του αθλητή μας σε κατατάξεις για την συγκρότηση της Εθνικής μας ομάδας για το Πανευρωπαικό Νέων. Αντί αυτού έγινε για πρώτη και ελπίζουμε για τελευταία φορά ορισμός αθλητών ενώ ταυτόχρονα για τις υπόλοιπες τρεις κατηγορίες έγιναν κανονικά κατατάξεις!!!!!!!!!!!!(Είπαμε όμως ότι και οι κρίνοντες, κρίνονται).

  Τον ίδιο μήνα τελείωσε και το Πρωτάθλημα της Α2 στο οποίο η ομάδα μας πέτυχε 10 νίκες και ηττήθηκε 8 φορές. Πάντως μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική είχαμε ελπίδες για τα μπαραζ ανόδου και μέχρι την 12η αγωνιστική είμασταν στη δεύτερη θέση!!!!!!!! Στην αξιόμαχη ομάδα μας έπαιξαν οι Μιχαηλίδης, Βρεττάκος και Αλεξανδρόπουλος.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Ν.Ο.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ανέλαβε την Κυριακή 1-6-2014με απόλυτη επιτυχία να πραγματοποιήσει στο χώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας το ετήσιο καθιερωμένο τουρνουά των πιτσιρικάδων από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.
  Περισσότερα από 80 παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού τα έδωσαν όλα και το ευχαριστήθηκαν παίζοντας πολλά παιχνίδια.

  Νέα επιτυχία για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έφερε στις  9/6/2014 η αθλήτρια μας Κοντονικολή Χρυσάνθη στο άθλημα του διπλού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.
  Με συμπαίκτρια την Γενεράλη Μαριάννα από τον Α.Σ.Φιλονίκη  και υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς μας Λάουρα Νικουλάε κατάφεραν να φτάσουν στο χάλκινο μετάλλιο.

  Τον Ιούνιο εκδήλωσε  την πρόθεση του να είναι υπεύθυνος σε νέα τμήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στον Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  εκδήλωσε ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας και φυσικά βρήκε την αμέριστη υποστήριξη  παραγόντων και διοίκησης.
  Τα νέα τμήματα λειτουργούν παράλληλα με αυτά που ήδη υπάρχουν στο σύλλογο αλλά σε άλλες ώρες και μέρες.(Τρίτη, Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί).

 Πολύ καλές εμφανίσεις από τις παγκορασίδες της ομάδας μας(  Κουτρή Καλλιόπη,  Τρωαδίτη Ευαγγελία και Κοντονικολή Χρυσάνθη) στα ΟΠΕΝ που συμμετείχαν καταλαμβάνοντας συχνα θέσεις στην οκτάδα της κατηγορίας τους)

  Παραμονή στην Γ Αττικής στο Πρωτάθλημα Βετεράνων- Ανεξαρτήτων της ΠΟΦΕΠΑ και δημιουργία και δεύτερης ομάδας που αγωνίζεται ήδη στη Δ Αττικής.

  Εξαιρετικά και τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους αθλητές μας Μιχαηλίδη, Πετρόπουλο και Πλέσσα οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις πρώτες προτιμήσεις τους.

  Τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια δημιουργείται και Γυναικεία ομάδα η οποία έχει ως αθλήτριες τις Παγκορασίδες μας. Τοποθετήθηκαν στην Α Αττικής και ήδη έχουν 4 νίκες και 8 ήττες.
  Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Μιχαηλίδης Ηλίας τον Σεπτέμβριο στο δυνατό ΟΠΕΝ της Ελευσίνας στην ισχυρή κατηγορία των Εφήβων.
  Τον Νοέμβριο οι Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας παίρνουν πολύτιμες προκρίσεις για την τελική φάση στην κατηγορία των Ανδρών. Οπότε η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει και στο άθλημα του διπλού με τους παραπάνω αθλητές.
   Το 2014 τελείωσε με το καλό παλασάρισμα των Αλεξανδρόπουλου και Μιχαηλίδη στην 5η και 6η θέση της κατηγορίας των Εφήβων και της Κοντονικολή Χρυσάνθης στην 6η θέση της κατηγορίας των Παγκορασίδων στο ΟΠΕΝ "Τερζάκεια 2014".
  Τέλος η ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών έχει σημειώσει 4 νίκες και 5 ήττες(δυστυχώς χάθηκαν 3 αγώνες με το οριακό σκορ 4-3!!!!) και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Πάντως οι αθλητές μας με τις έως τώρα εμφανίσεις τους δίνουν υποσχέσεις για υψηλότερους στόχους.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!
 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου