Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

  Νέα επιτυχία για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έφερε σήμερα  9/6/2014 η αθλήτρια μας Κοντονικολή Χρυσάνθη στο άθλημα του διπλού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.
  Με συμπαίκτρια την Γενεράλη Μαριάννα από τον Α.Σ.Φιλονίκη  και υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς μας Λάουρα Νικουλάε κατάφεραν να φτάσουν στο χάλκινο μετάλλιο.
  Να πούμε ότι στην ομάδα μας υπάρχει ισχυρή ομάδα παγκορασίδων η οποία όμως ήταν άτυχη αφού δεν προκρίθηκε στη τελική φάση, ήταν πρώτη αναπληρωματική και δεν πέτυχε την πρόκρισή της γιατί προκρίθηκαν μόνο δύο ομάδες από την Αθήνα!
 Ενώ δύο ακόμη αθλήτριες της ομάδας μας έχασαν την πρόκριση στην τελική φάση χάνοντας 3-2 στον κρίσιμο αγώνα που έδινε το εισιτήριο!!
 Αυτή η ομάδα σίγουρα έχει μέλλον!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΥΣΑΝΘΗ...
 Να θυμηθούμε ότι η τελευταία φορά που η ομάδα μας ήταν στα μετάλλια του παμπαιδικού ήταν στην κατηγορία των παμπαίδων πριν έξι χρόνια όταν ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας είχε κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια στο αγώνισμα του απλού, του διπλού με συμπαίκτη τον Αλεξανδρόπουλο Παναγιώτη (και οι δύο είναι βασικά στελέχη της αγωνιστικής μας ομάδας) και στο μεικτό  με συμπαίκτρια την Εμίρη Φιλία (το αγώνισμα του μεικτού έχει πλέον καταργηθεί)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου