Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

   Την πρόθεση του να είναι υπεύθυνος σε νέα τμήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στον Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  εκδήλωσε ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας και φυσικά βρήκε την αμέριστη υποστήριξη  παραγόντων και διοίκησης. Φιλοδοξία του η εξάπλωση του αγαπημένου μας αθλήματος και δηλώνει ακούραστος εργάτης!
  Τα νέα τμήματα θα λειτουργούν παράλληλα με αυτά που ήδη υπάρχουν στο σύλλογο αλλά σε άλλες ώρες και μέρες.(Τρίτη, Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί).
  Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς αποκλεισμούς αλλά και στους αθλητές μας που αισθάνονται την ανάγκη για επιπλέον προπόνηση.
   Ο Μιχαηλίδης Ηλίας είναι αθλητής που αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας ήδη για 9 συνεχόμενα έτη και έπεται συνέχεια...
 Αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία, έχει κερδίσει πολλές Πανελλήνιες νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από την κατηγορία των Παμπαίδων έως  και την κατηγορία των Εφήβων σε ατομικό, διπλό, μεικτό και Ομαδικό!!
 Έχει ήδη συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σε ένα  Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Παίδων, σε δύο Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα Εφήβων αλλά και σε ένα Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα!
  Τα νέα τμήματα θα λειτουργήσουν άμεσα από αρχές Σεπτέμβρη και οι θέσεις σε κάθε τμήμα είναι περιορισμένες.(Συνιστούμε σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν προεγγραφές).
 Τα νέα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο το πρωί.
 Οι εγκαταστάσεις της ομάδας μας είναι στην Θηβών 245 μέσα στον πολυχώρο Μάνος Λοίζος (Μηχανική Καλλιέργεια) κάτω από το κλειστό γυμναστήριο στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.
 Περισσότερες πληροφορίες στο 6971817597 Μιχαηλίδης Ηλίας.
                         
  

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας!

  Να δηλώσω εξ αρχής πως πολύ με χαροποιεί η συγκεκριμένη σας κίνηση καθώς, αυτή τη περίοδο, έχω πάρει την απόφαση να ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο, υπέροχο άθλημα και τυχαίνει και να βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σπίτι μου (Αγία Βαρβάρα) και ενδιάμεσα με τη δουλειά μου (Πειραιάς)!

  Το κακό βέβαια είναι ότι έχουν περάσει πια αρκετά χρόνια από τότε που ασχολιόμουν εντατικότερα και έχω φτάσει σχεδόν 48 ετών. Επειδή όμως έχω δει και αρκετά μεγαλύτερούς μου να παίζουν και μάλιστα πάρα πολύ ωραία ακριβώς επειδή ασχολούνται, είπα να κάνω κι εγώ αισιόδοξα την προσπάθειά μου.
  Συγκεκριμένα μιλάω για απογευματινές ώρες καθημερινές μετά τις 18:00' καθότι δουλεύω.
  Πιθανότατα μάλιστα να ερχόμαστε μαζί με παιδικό μου φίλο που συντηρεί κι αυτός την ίδια αγάπη από παλιά με το σπορ!

  Ωστόσο θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό, για όλους μας πιστεύω, να ορισθούν - ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα εξής:
  1). Πότε προβλέπετε να ξεκινήσει όλο αυτό τελικά;
  2). Ποιες μέρες της βδομάδας και σε τι ώρες;
  3), Η προπόνηση με τους συμμετέχοντες παίχτες θα είναι καθοδηγούμενη διαρκώς από προπονητή και, αν ναι, από πάνω από έναν (καθώς, αν είναι πολλοί οι αθλητές που είναι και πολύ πιθανό, θα χρειάζονταν και περισσότεροι προπονητές).
  4). Πόσα τραπέζια θα διατεθούν για τις προπονήσεις (καθώς, αν είναι πολλοί οι αθλητές που είναι και πολύ πιθανό, θα χρειάζονταν και περισσότεροι τραπέζια);
  5). Θα υπάρχει και κόστος για τη συμμετοχή και αν ναι με τι τρόπους και σε τι ύψη;
  6). Υπάρχει πρόθεση και για συμμετοχές των συμμετεχόντων αθλητών σε τυχόν αντίστοιχου επιπέδου άτυπα "πρωταθλήματα" σε βάθος χρόνου;
  7). Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των συμμετεχόντων αθλητών στον χώρο, θα διατίθεται (προσωρινά) και εξοπλισμός (ρακέτες, μπαλάκια, φοριαμοί κοκ).

  Αυτά όμως προς το παρόν και ευχαριστώ που με διαβάσατε!
  Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και μάλιστα σύντομα!
  Περιμένουμε νέα σας σχετικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή