Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΑΤΑ!!!!!!!!

 Ο φίλος αλλά όχι και φανατικός οπαδός της ομάδας μας Νίκος Λάκατας μας τιμάει ιδιαίτερα με τα σχόλια του στο blog του Greek Table Tennis!
 Παραθέτουμε τις προβλέψεις του όπως δημοσιεύτηκαν στο blog του για τους αγώνες του διημέρου που πέρασε
Μελίσσια – Αρης Νικαίας 1

Τα Μελίσσια είναι το μεγάλο φαβορί και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Οι Αμερικάνος, Παπαδημητρίου και Σφακιανάκης θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να χάσουν από τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Αλεξανδρόπουλο.
Αρης Νικαίας – Πρόοδος 2

Η Πρόοδος δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του Αρη. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα κι έχουν καλύτερα τριάδα, επομένως για να γίνει η γκέλα θα πρέπει να γίνουν πολλές εκπλήξεις μαζί!
ΔΑΟΤ – Αρης Νικαίας 1

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι και δεν είμαστε σίγουροι ποιος θα κερδίσει. Αν ο Σταματούρος κάνει 2 τότε αποκτά προβάδισμα ο ΔΑΟΤ. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως ο Αρης Νικαίας θα είναι το φαβορί για τη νίκη…

Στις προβλέψεις του πριν την αρχή του Πρωταθλήματος για την πορεία του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ εγραψε.....

Με τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Π. Αλεξανδρόπουλο ο Άρης Νικαίας έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μιχαηλίδης διαβάζει λόγω τρίτης λυκείου και σταμάτησε από την Εθνική, τότε δεν έχουν ψηλότερους στόχους.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει μεταξύ 6-8 θέσης

Παίκτης - Κλειδί: Ο Μιχαηλίδης. Αν δεν βγάζει δύο στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τότε ο Αρης θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Να δεχτούμε ότι τα Μελίσσια ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά όποιος είδε το παιχνίδι και μελετήσει τα σκορ των επί μέρους αγώνων θα πρόσεξε ότι δεν αυτοκτόνησαν τα Μελίσσια όπως προέβλεψε ο αγαπητός Νίκος αλλά η ομάδα μας έπιασε μεγάλη απόδοση και πήρε δίκαια  την  σπουδαία νίκη!! Άλλωστε την τελευταία φορά που αναμετρηθήκαμε με τα Μελίσσια στη Νίκαια είχαμε επικρατήσει με 4-0 και αυτό την χρονιά που ανέβηκαν τα Μελίσσια στην Α2!!
 Δίκαια έχασε η ομάδα μας από την Πρόοδο αλλά να επισημάνουμε οτι τα μισά σετ που χάσαμε ήταν με διαφορά δύο πόντων!!!!! Απο αυτό το παιχνίδι η ομάδα δικαιούνταν κάτι παραπάνω χωρίς αμφιβολία!
  Και άντε να δεχτούμε όλα τις άλλες προβλέψεις, αυτό ότι ο Δ.Α.Ο.Τ. ήταν το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι ψηφίστηκε παμψηφεί η κουλή πρόβλεψη του μήνα!!!!!
Όσο αφορά την  σωτηρία της ομάδας μας έχουμε την εντύπωση ότι μάλλον θα σωθούμε, ευτυχώς ο Ηλίας δεν χρειάζεται να βγάλει δύο νίκες για να βγει η νίκη της ομάδας και αν συνεχίσει με αυτο το πάθος η ομάδα μπορεί και να τερματίσουμε πάνω από την 6η θέση...
Ρε Νίκο γιαυτό σε γουστάρουμε λες κάτι τέτοια και τρελαινόμαστε !!!!!
  Και όπως σου είπαμε στο στάδιο η ομάδα θα συνεχίσει να σε εκπλήσει!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου