Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ Α2 Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Και τρίτη σερί νίκη για τον νεοφώτιστο ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στην Α2 κατηγορίααυτή τη φορά απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας το Π.Κ.Δ.Τ.
 Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε με ιδανικό τρόπο την απουσία του πρώτου παίκτη της αντίπαλης ομάδας του Σπύρου Κιούφη, και επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 4-2! Μετά την νίκη αυτή η ομάδα μας βρίσκεται μετά από τρεις αγωνιστικές στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΠΡΟΟΔΟ. Οι υπόλοιπες 8 ομάδες της κατηγορίας έχουν τουλάχιστον μία ήττα!!!
  Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας ο Βρεττάκος Σταύρος αντιμετώπισε τον Άνθιμο Τσεντεκίδη και επικράτησε με 3-2 σετ και έκανε το 1-0 για την ομάδα μας. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος έχασε στις λεπτομέρειες 3-1 σετ από τον πολύπειρο Μακρή, και τα τρία σετ που έχασε ο Παναγιώτης στους 2 πόντους διαφορά!!
 Στη συνέχεια ο Μιχαηλίδης Ηλίας κέρδισε εύκολα τον Αλεξανδρίδη με σκορ 3-0 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας.
  Στο διπλό οι Βρεττάκος, Μιχαηλίδης κέρδισαν πολύ δύσκολα τους Μακρή, Τσεντεκίδη με 3-2 σετ ενώ είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2!!!
 Το σκορ μείωσε το Π.Κ.Δ.Τ. με την νίκη του Μακρή επί του Βρεττάκου με 3-0 σετ, και το παιχνίδι τελείωσε με συνολικό σκορ 4-2 με την νίκη του Μιχαηλίδη επί του Τσεντεκίδη επίσης με 3-0 σετ.
  Ιδιαίτερα πετυχημένη η πορεία του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έως τώρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και μαζί και οι ευχές μας για μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, στο οποίο ο βασικός στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία.
 Στα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας είχαμε τα εξής αποτελέσματα
Ελευσίνα - Ποσειδώνας Λουτρακίου 3-4
Ίφιτος - Δ.Α.Ο.Τ. 4-2
 Γυμνάσιο - Πρόοδος 2-4
Βόχας - Μελίσσια 0-4.
Το επόμενο αγωνιστικό διήμερο είναι στις 23,24 -11-2013 και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Πόντιους Μελισσίων(2 νίκες 1 ήττα), την Πρόοδο(3 νίκες), και το Δ.Α.Ο.Τ.(2 νίκες , 1 ήττα)!
 Δεν περιγράφω άλλο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου