Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ 18 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑ! ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ Σ/Κ!!!

 Πανάξια εκπροσώπηση από τις ακαδημίες του Γ.Ν.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ στο δυνατό τουρνουά του Πέρα  στις 19 και 20 Οκτωβρίου. Συνολικά 18 παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες συμμετείχαν στους αγώνες και αρκετοί από τους συμμετέχοντες είχαν για πρώτη φορά την εμπειρία των επίσημων αγώνων!
  Ξεχώρισαν από την ομάδα μας οι Σαμιώτης Ελευθέριος και Μίχου Αχιλλέας που προκρίθηκαν από τους ομίλους στη κατηγορία των παμπαίδων και σημείωσαν και από μία νίκη στον επόμενο γύρο, και  οι παγκορασίδες Κουτρή Καλλιόπη, Τρωαδίτη Ευαγγελία και Σκαφίδα Χαρίκλεια που προκρίθηκαν στις 20 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας!!!
 Από την βασική ομάδα της ομάδας μας ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος είχε την καλύτερη πορεία και μπήκε στην οκτάδα της κατηγορίας των Εφήβων. Άτυχος ο Παναγιώτης αφού για ακόμα μία φορά έχασε οριακά από τον Ανδρέα Τσόπελα με σκορ 3-2 με 12-10 στο κόντρα σετ!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
 Προκριματική φάση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών το Σαββατοκύριακο 2-3/10/2013 με την συμμετοχή πλέον όλης της βασικής ομάδας αλλά και 3 αγοριών και τριών κοριτσιών από τις ακαδημίες με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις, έργο δύσκολο αφού οι προκρίσεις στην Αθήνα στην κατηγορία των Ανδρών είναι μόλις 16 από 213 αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή!!!
 Να θυμίσουμε ότι πέρυσι οι Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας τα είχαν καταφέρει και είχαν προκριθεί στην τελική φάση!!
 Καλή επιτυχία παιδιά!! Ενημέρωση on line... για την πορεία των αθλητών μας φυσικά θα υπάρχει το Σαββατοκύριακο!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου