Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ...

Μια ακομη σημαντικη επιτυχια για τα χρωματα του Αρη Νικαιας στην προκριματικη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος ανδρων ειχαμε σημερα 4-11-2012.
  Αξιζει να σημειωθει αρχικα η προκριση 5 απο τους 6 παικτες που ειχαν δηλωθει συνολικα απο τα χτεσινα γκρουπ στους σημερινους αγωνες νοκ αουτ!!! Οποτε σημερα αγωνιστηκαν οι Μιχαηλιδης Στυλιανος, Πετροπουλος Αριστειδης, Τσεντεκιδης Ανθιμος, Βρεττακος Σταυρος και Μιχαηλιδης Ηλιας! Ιδιαιτερα καλες εμφανισεις για τους δυο τελευταιους που για πρωτη φορα εδω και παρα πολλα χρονια πηραν οδηγησαν τον Αρη σε δυο συμμετοχες στη τελικη φαση. Στο τελευταιο αγωνα για την προκριση ο Βρεττακος νικησε τον Μαρτο με 3-2 αν και βρεθηκε πισω στο σκορ με 0-2!! Ενω ο Μιχαηλιδης Ηλιας νικησε τον Δημα σχετικα ευκολα με 3-0. Οι δυο τους θα αποτελεσουν και ζευγαρι στο διπλο ανδρων που προκυπτει απο παικτες που πηραν προκρισεις στο ατομικο!!!
 
  ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ!!!
Στη Τριπολη για αγωνες ανεξαρτητων οδηγησε το παθος των ανεξαρτητων του Αρη Νικαιας!
 Πολυ καλη παρουσια για την Παντελακη Μαρια που κατεκτησε τη Δευτερη θεση στη κατηγορια των Γυναικων και την τεταρτη θεση για τον Αχιλλεα Γλαβα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου