Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

 Στις περσινες επιτυχιες στα οπεν της Πορταριας και της Πατρας, της δευτερης θεσης στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Εφηβων 2011-2012, της συμμετοχης των Μιχαηλιδη και Βρεττακου στο Παγκοσμιο Σχολικο Πρωταθλημα και της συμμετοχης του Μιχαηλιδη στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα Εφηβων στην Αυστρια με το "καλημερα" στην νεα αγωνιστικη περιοδο οι εφηβοι του Αρη Νικαιας επιβεβαιωσαν την δυναμικοτητα της ομαδας μας.
 Χωρις την συμμετοχη του Βρεττακου Σταυρου που αποτελει βασικο στελεχος της εφηβικης ομαδας αλλα με την παρουσια των Μιχαηλιδη, Τσεντεκιδη,Πετροπουλου και του Μαρακη εγινε σημερα 9-9-2012 το τουρνουα της Ελευσινας οπου στον τελικο αναμετρηθηκαν οι Μιχαηλιδης και Τσεντεκιδης οπου επικρατησε ο Μιχαηλιδης με 3-0.
 Στον ημιτελικο ο Μιχαηλιδης απεκλεισε τον Βλασσα απο το Ηρακλειο 01 ενω ο Τσεντεκιδης απεκλεισε τον Βακρακο της Ελευσινας.Ο Πετροπουλος στον προημιτελικο επεσε θυμα εκπληξης αφου εχασε απο τον Βλασσα με 3-1!ενω ο Μαρακης ειχε καλη αγωνιστικη παρουσια.
 Αξιζει να σημειωθει οτι 4 ακομα παιχτες αντιπροσωπευσαν αξια την ομαδα μας στο τουρνουα σε αλλες κατηγοριες

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΛΑΟΥΡΑ!!!
 Στον πινακα αξιολογησης των Γυναικων του Σεπτεμβριου ειχαμε την αναρριχηση της προπονητριας μας Λαουρα Νικουλαε στην πρωτη θεση στον σχετικο πινακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου