Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!

Πολυ ενδιαφερον τεστ προετοιμασιας για 14 παιχτες εν'οψει των επισημων αγωνων της περιοδου 2012-2013 αποτελεσαν οι αγωνες που εγιναν σημερα 2-9-12 στις κλιματιζομενες εγκαταστασεις του Αρη Νικαιας.Συμμετειχαν οι : Ζαιρης,Γαβριηλ,Σταμελος(Καντζα) Κυριακοπουλος(ΑΕΚ), Βουτσινας(ΔΑΟ Αγ.Βαρβαρας), Φλασκης (Μελισσια), Λακατας (Εσπερος) , Γερολυμος ( Φιλονικης), Μπαρμπουνακης (Αμοργος), Βακρακος(Ελευσινα), Φακαρος,Κεριμης(Ελληνικο), Κυριακοπουλος,Γεωργιαδης και απο το συλλογο μας ο Μιχαηλιδης Ηλιας.Μετα απο πολλα παιχνιδια και 3 ωρες αγωνων νικητης βγηκε ο Μιχαηλιδης Ηλιας που επικρατησε του Ηλια Βουτσινα στον τελικο με 3-0! Να σημειωθει οτι και ο Βουτσινας ανηκε μεχρι περσι στον Αρη Νικαιας.
ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!!!
 Συγκεκριμενα πηρε με υποσχετικη ενος ετους τους Τσεντεκιδη Ανθιμο , Βατσιωαννιδη Ανεστη και τον Νεγρη Αγγελο ενω με μεταγραφη ηρθε ο Αριστειδης Πετροπουλος.Αντιθετα, εφυγαν με μεταγραφη οι Βουτσινας Ηλιας,Τζαμακος και με υποσχετικη ο Γερολυμος Βασιλης!
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
 Την πολυ δυνατη εμπειρια της συμμετοχης στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα εφηβων που εγινε στην Αυστρια ειχε ο αθλητης της ομαδας μας Ηλιας Μιχαηλιδης.Να θυμισουμε οτι αυτη ηταν η δευτερη συμμετοχη του σε Πανευρωπαικο Πρωταθλημα αφου πριν απο 2 χρονια επαιξε στην Κωσταντινουπολη!
 Στο ομαδικο, με συμπαικτες τους Κωστα Κωσταντινοπουλο και Γιαννη Παπαδακη, κατελαβαν την 22η θεση σε συνολο 38 ομαδων, ενω σε ατομικο επιπεδο με μια νικη μπηκε στους 128 οπου εχασε στη συνεχεια απο τον 1ο Ολλανδο σε ενα συγγλονιστικο ματς οπου εχασε 4-2 , αν και ειχε σετ μπολ για το 3-3!
 Μπορειτε να δειτε στο blog μας τον αγωνα του Μιχαηλιδη στο διπλο εφηβων με συμπαικτη τον, Κυπριο, Χαραλαμπο Χρηστου οπου εχασαν απο 2 Σκωτσεζους με 3-2!
 Με "προικα" τον θετικο απολογισμο των 3 νικων σ'αυτους τους αγωνες, ο παικτης μας δινει υποσχεσεις για καλυτερη πορεια στο επομενο Πανευρωπαικο που φετος θα γινει σε πολη της Τσεχιας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου