Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΙ : ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ !

Σ' αυτές τις εποχές που η συμμετοχή παίδων ή εφήβων με τη συνδρομή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α σε Ευρωπαϊκά ή ανοιχτά πρωταθλήματα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, δύο παίκτες της ομάδας μας , ο Ηλίας Μιχαηλίδης και ο Σταύρος Βρεττάκος, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που γίνεται στο Κάλιαρι της Ιταλίας από 31-3-12 έως 6-4-12 με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Παιδείας.
Οι παίκτες μας έφτασαν σε αυτή τη διάκριση όταν στους κρίσιμους αγώνες τους νίκησαν τους Τσεντεκίδη Άνθιμο(που επίσης είναι βασικός παίκτης της ομάδας μας) και Οικονόμου Γρηγόρη αντίστοιχα.
Η κλήρωση έβγαλε την Ελλάδα αντιμέτωπη με Κίνα, Γαλλία και Πουέρτο Ρίκο, και οι παίκτες μας θα έχουν την εμπειρία να παίξουν με εξαιρετικούς παίκτες και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.
Στο Παγκόσμιο θα συμμετέχουν επίσης οι : Μπαρής Νεοκλής και Ρουμελιώτης Κων/νος που πρόπερσι έπαιξαν στον Άρη Νίκαιας με υποσχετική 1 έτους.
Η αποστολή που αποτελείται συνολικά από 8 αγόρια 8 κορίτσια και 9 συνοδούς , αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου και επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής.

*Και οι τρεις παίκτες της ομάδας μας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών , αφού ο Μιχαηλίδης Ηλίας βγήκε τρίτος στο ατομικό και οι Βρεττάκος Σταύρος και Τσεντεκίδης Άνθιμος ήταν τρίτοι στο διπλό.

*Να σημειωθεί ότι στο Σ.Ε.Φ το Σάββατο 7-4-12 η ομάδα μας δίνει αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων σε ατομικό, διπλό και ομαδικό.

1 σχόλιο: