Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χαμός στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής!

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας το Σάββατο 17-12-11 απέναντι στην Α.Ν.Π.Ο Αμοργού με τελικό σκορ 4-0. Τα επιμέρους παιχνίδια:
Τσεντεκίδης-Ντάρας 3-0
Μιχαηλίδης-Χρήστου 3-0
Βρεττάκος-Μπαρμπουνάκης 3-0
Βρεττάκος/Μοβσεσιάν-Χρήστου/Μπαρμπουνάκης 3-1

Αντίθετα πολύ δύσκολος ήταν ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στους πρωτοπόρους Πόντιους Μελισσίων όπου ηττηθήκαμε με 4-1! Τα επιμέρους παιχνίδια:
Παπαδημητρίου-Μιχαηλίδης 3-1
Χυλομάτης-Βρεττάκος 1-3
Αμερικάνος-Τσεντεκίδης 3-1
Παπαδημητρίου/Αμερικάνος-Μιχαηλίδης/Βρεττάκος 3-1
Παπαδημητρίου-Βρεττάκος 3-1

Μετά τις 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες των Πρωταθλητών επί Αθηνάς και Προόδου, "πήρε φωτιά" η κορυφή όπου "συνωστίζονται" πλέον πολλές ομάδες! Θυμίζουμε ότι οι 3 πρώτες ομάδες πάνε στα μπαράζ ανόδου για την Α2!
Πρώτοι είναι τα Μελίσσια χωρίς ήττα, ακολουθεί ο Έσπερος με μία ήττα, τρίτη η Πρόοδος και ακολουθούν ο Άρης Νικαίας , η Αθηνά και οι Πρωταθλητές με 3 ήττες!
θυμίζουμε ότι στις 7-1-12 παίζουμε εντός έδρας με Πρόοδο και με νίκη μπαίνουμε στην 3η θέση.Προσκαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν και να μας στηρίξουν στον αγώνα αυτό.(στις 17:00) Την Κυριακή 8-1-12 παίζουμε με το Ρουφ 80 την ίδια ώρα ,πάλι στην έδρα μας.

*Στο ομαδικό εφήβων η ομάδα μας είχε εύκολη πρόκριση στα τελικά. Νίκησε 3-0 τον Άρη 2006. Την ομάδα μας συγκρότησαν οι Βρεττάκος Σταύρος,Τσεντεκίδης Άνθιμος και Μοβσεσιάν Άρμεν. Στα ατομικά προκρίθηκαν οι Μιχαηλίδης, Βρεττάκος οι οποίοι θα αποτελέσουν και το διπλό στην τελική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου