Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πάλι η ίδια ιστορία...

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της Νίκαιας έδειξε την κλάση της , κατακτώντας 3 μετάλλια στο 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πάτρας στη μνήμη του Ι. Ασημακόπουλου. Οι έφηβοι Μιχαηλίδης Ηλίας , Τσεντεκίδης Άνθιμος και Βρεττάκος Σταύρος επανέλαβαν την επιτυχία του ανοιχτού πρωταθλήματος μικρών ηλικιών Πάτρας, ανεβαίνοντας στο πόντιουμ των νικητών.


Ο νικητής της διοργάνωσης , Μιχαηλίδης Ηλίας, πέρασε ως πρώτος από τον πρώτο όμιλο , κάνοντας τρείς εύκολες νίκες με αντιπάλους τον Ζερβά, το Σπανόπουλο και τον Πλέσσα  με σκορ 3-0 . Στην 8άδα, αντιμετώπισε τον πατρινό Βασκαντήρα, με τον οποίο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε και βρήκε λύσεις και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Στον ημιτελικό αντίπαλός του ήταν ο συμπαίκτης του, Τσεντεκίδης, με τον οποίον επανέλαβε το παιχνίδι το οποίο είχε παιχτεί στην Πορταρία , παίρνοντας για ακόμη μια φορά τη  νίκη στις λεπτομέρειες με σκορ 3-2 (ο Μιχαηλίδης προηγήθηκε με 2-0 σετ). Στον τελικό, ο Μιχαηλίδης αντιμετώπισε το Νίκο Αλεξανδρόπουλο, και στο τέλος ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρωτιά νικώντας 3-2. (Εδώ να σημειωθεί ότι ο Μιχαηλίδης πήρε αρκετά εύκολα τα δύο από τα τρία σετ που κατέκτησε, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος τα πήρε με διαφορά δύο πόντων. Στο "κόντρα" σετ βρέθηκε πίσω  ο Ηλίας 8-7 και πήρε το σωτήριο όπως αποδείχθηκε "time out", γυρίζοντας το σετ 9-11 )


Ο Σταύρος Βρεττάκος, βγήκε νικητής του δευτέρου ομίλου νικώντας τους Πυριόχο, Πετρόπουλο και Βλασσά 3-0, 3-2 και 3-0 αντίστοιχα. Στον αγώνα για τα μετάλλια , παίζοντας ωραία και έξυπνα, δεν έλαβε μεγάλη αντίσταση από το Σανίδα παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ. Στον ημιτελικό, αντιμετώπισε τον πολύ καλά φορμαρισμένο και παλιό συμπαίκτη του, Αλεξανδρόπουλο Νίκο, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. 


Ο Άνθιμος Τσεντεκίδης βγήκε νικητής του τρίτου ομίλου κάνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στους Δεληγιάννη, Πανταζόπουλο και Βασκαντήρα με σκορ 3-0. Στον προημιτελικό αντιμετώπισε τον Πετρόπουλο Αριστείδη, και παίζοντας σωστό και αποτελεσματικό πινγκ πονγκ πήρε τη νίκη με 3-1 σετ. Στον ημιτελικό, όπως προανέφερα, γνώρισε την ήττα από το Μιχαηλίδη με σκορ 3-2.
Στο μικρό τελικό , ο Άνθιμος Τσεντεκίδης αντιμετώπισε το συμπαίκτη του ,Σταύρο Βρεττάκο, τον οποίο και κέρδισε 3-1 σε ένα παιχνίδι μηδενικής σημασίας, αφού και οι δύο παίχτες πήραν το χάλκινο μετάλλιο.


Ο Μοβσεσιάν Άρμεν , δεν κατάφερε να περάσει στην οχτάδα κατακτώντας την τρίτη θέση στον όμιλο. Αρχικά ηττήθηκε από το Σανίδα με σκορ 3-0, στη συνεχεία κέρδισε τον Αναστασόπουλο 3-0 και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε απο το φιναλίστ  Αλεξανδρόπουλο με σκορ 3-0. Στους αγώνες παρηγοριάς αρχικά έκανε νίκη κόντρα στον Δεληγιάννη με σκορ 3-2, στη συνέχεια κέρδισε για ακόμη μια φορά τον Αναστασόπουλο με 3-0 σετ και στο τέλος κατέκτησε την 10η θέση χάνοντας από τον Ζερβά με σκορ 3-0, αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.


Ο Ελληνοελβετός αθλητής μας, Σερζ - Μάϊλι Ιωάννης,ο οποίος συμμετείχε στο παιδικό, έδωσε τους παρθενικούς του επίσημους αγώνες και ο απολογισμός του στο τουρνουά ήταν 3 νίκες και 4 ήττες.


Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για την πολύ καλή αυτή εμφάνιση στο τουρνουά της Πάτρας και ελπίζουμε και στο μέλλον να επιτελούν παρόμοιες επιτυχίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου