Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Αυτή η αίθουσα πινγκ πονγκ δεν υπάρχει...

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραγόντων του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου μας, με την συνδρομή  i)του ενοποιημένου δήμου Νίκαιας - Ρέντη,  ii) της ΕΦΟΕΠΑ,
 iii) χορηγών  Lion Tennis Mart(Εμπορικό Κέντρο CITY PLAZA, Λ.Βουλιαγμένης 85) και ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΑΕΕ(Λεωφόρος Κηφισίας 4, Μαρούσι), iv)ιδιωτών που θέλησαν να βρεθούν δίπλα μας και πρόσφεραν απλόχερα εθελοντική εργασία στους τομείς που ο καθένας από αυτούς μπορούσε να συνεισφέρει, καταφέραμε να διαμορφώσουμε ίσως τον ομορφότερο χώρο πίνγκ πόνγκ στην Ελλάδα(Θηβών 245, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νίκαιας - Ρέντη) και αυτό γιατί i)στον χώρο γύρο από την αίθουσα μας υπάρχει χώρος πάρκινγκ 80 περίπου θέσεων, πάρκο, θερινός κινηματογράφος και καφετέρια ii)Στον εσωτερικό χώρο διακοσίων τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος βάφτηκε πρόσφατα, υπάρχει ηχομόνωση, άριστος φωτισμός, τάραφλεξ σε δύο χρώματα, έγχρωμη διακόσμηση στους τοίχους με πρωτότυπα θέματα από το πίνγκ πόνγκ. Επίσης λειτουργεί σύγχρονο σύστημα ψύξης - θέρμανσης και υπάρχουν 6 καινούργια αγωνιστικά τραπέζια.
Επόμενος στόχος για τη διοίκηση είναι η ανάπτυξη. Πλέον γίνονται κινήσεις για την προσέλκυση παιδιών δημοτικών σχολείων. 
Την Κυριακή 29-5-11 από 17:30 - 21:00,ο αθλητικός οργανισμός του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη, διοργανώνει αγώνες σχολικού πρωταθλήματος στο χώρο αυτό με παιδιά δημοτικού των παραπάνω περιοχών. Πριν τη λήξη των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από τους αθλητές μας Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία. Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθεί ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάκης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.   
  Από την σεζόν 2016-2017 υπεύθυνοι προπονήσεων των νέων τμημάτων είναι οι Μιχαηλίδης Ηλίας τηλ. 6971817597 και Σταύρος Βρεττάκος τηλ 6982340977.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου