Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι υποσχέσεις του προέδρου της ΕΦΟΕΠΑ έγιναν πράξεις.

Εδώ και δύο μήνες περίπου το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο Άρης Νίκαιας έχει αποδοθεί  σ'έναν αγώνα δρόμου για την διαμόρφωση του χώρου που μας παραχώρησε η νέα δημοτική αρχή του ενοποιημένου δήμου Νίκαιας - Ρέντη με στόχο να τον αναδείξει σε πρότυπο χώρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους.
Αυτή η προσπάθεια χωρίς αναγνώριση και συμπαράσταση θα αποτελούσε κενό βήμα. Η πρόσκληση του σωματείου μας προς τον πρόεδρο της ΕΦΟΕΠΑ κ.Μανώλη Κολυμπάδη να διαπιστώσει και να σταθεί αρωγός σε αυτήν την πρόκληση βρήκε άμεση ανταπόκριση.
Την Πέμπτη 31/3/11 επισκεύτηκε τον υπό διαμόρφωση χώρο μας, ενθάρυνε  την προσπάθειά μας, έκανε σημαντικές επισημάνσεις και παρατηρήσεις και μας υποσχέθηκε κάθε δυνατή υποστήριξη σε αγωνιστικό υλικό.
Εδώ και αρκετές μέρες οι υποσχέσεις έγιναν πράξεις και η ομοσπονδία μας χορήγησε 2 πλήρη σετ αγωνιστικών τραπεζιών Stag, τα οποία ήδη κοσμούν την αίθουσά μας.
Αυτές οι ενέργειες στις δύσκολες εποχές που περνάμε είναι πολύ σημαντικές και αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την ΕΦΟΕΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου