Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

100 ΝΙΚΗΤΕΣ





 Πολλά συγχαρητήρια στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη για την καταπληκτική διοργάνωση στο ετήσιο ραντεβού του Μαΐου των δημοτικών σχολείων του Δήμου που έχουν ως αθλητική δραστηριότητα το ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.
  Καθοριστική σημασία η θετική ενέργεια που βγάζει προς τα παιδιά ο εγγονός του ιστορικού στελέχους της αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη(ίδιο ονοματεπώνυμο και ο εγγονός)
  Μπράβο του γιατί ήταν η ψυχή του τουρνουά!
  Και αν ο εξαιρετικός Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν η ψυχή του τουρνουά, ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ήταν το σώμα της εκδήλωσης, μιας και με την υλικοτεχνική του υποδομή και με το έμψυχο δυναμικό του για μία ακόμα φορά υποστήριξε ολόψυχα την εκδήλωση( νομίζω για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!!!).
    Περίπου 100 μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού έδωσαν το παρών στο τουρνουά και ήταν προφανές ότι το ευχαριστήθηκαν.
    Το κάθε παιδί έπαιξε σε τουλάχιστον 3 παιχνίδια και όλοι ήταν νικητές μιας και σε αυτή την διοργάνωση δεν ενδιαφέρει κανέναν να βρει ποιος είναι ο
καλύτερος αγωνιστικά.
  Από τους αθλητές μας Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία έγινε επίδειξη τεχνικής και είδαμε τους μικρούς φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι.

   Πανευτυχές το τμήμα μας κάθε φορά που μας καλεί ο Δήμος να τον βοηθήσουμε στην διοργάνωση, πολύ περισσότερο που είναι  βασικός υποστηρικτής του τμήματός μας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου