Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

   Σήμερα 6/4/2019 η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ανέβηκε στην Β Εθνική κατηγορία Αττικής! Στη κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος η ομάδα μας κατατάχτηκε στην δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου της Α Αττικής Γυναικών πίσω από την Ελευσίνα.
  Σήμερα στα μπαράζ ανόδου στον χιαστί αγώνα παίξαμε με τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας που είχε πάρει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο.
   Πολύ καλή απόδοση έπιασε η ομάδα μας στο παιχνίδι, είμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και τα κορίτσια μας έχασαν οριακά με 3-4(2-3 σετ στο διπλό με 9-11 το κόντρα σετ ενώ σε αυτό το σετ ήμασταν μπροστα με 6-3 και 8-5 αργότερα) Δύο νίκες σε αυτό το παιχνίδι η Πατεράκη Στέλλα και μία νίκη η Δουρέκα Λυγερή. Άτυχη η Παραγιάννη Μαριλένα σε αυτό το παιχνίδι που προηγήθηκε 1-0 και 2-1 σετ σε παιχνίδι πριν το διπλό αλλά λύγισε οριακά με 2-3!
   Στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας για τις θέσεις 3-4 είχαμε αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ. Φανερά ανώτερη η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με σκορ 4-1 και να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Β Εθνική Αττικής Γυναικών. Δύο νίκες η Στέλλα Πατεράκη και από μία η Λυγερή Δουρέκα και η captain της ομάδας μας η Μαριλένα Παραγιάννη.
   Μπράβο στα κορίτσια μας που δικαίωσαν τις προσδοκίες μας και πέτυχαν τον στόχο της ανόδου που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζόν και έδειξαν την αξία τους.
  Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που "έκαναν ΝΙΚΑΙΑ" το ΣΕΦ ειδικά στο πρώτο παιχνίδι και μας αγγίζει βαθιά η ομοψυχία που υπάρχει στο τμήμα μας.

  Φυσικά, φίλοι παράγοντες και παίκτες βροντοφώναξαν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μετά το τέλος του αγώνα σε μία μέρα που το τμήμα μας σημείωσε μία ακόμα επιτυχία!!!
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου