Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 14 ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ!!!

 Τελείωσε το φετινό Πρωτάθλημα για τους ανεξάρτητους του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο οποίο η ομάδα μας είχε πραγματικά εντυπωσιακή πορεία με 4 μόνο ήττες και 8 νίκες!
  Εντυπωσιακό γιατί αυτή η ομάδα στηρίχτηκε σε παίκτες που φέτος είχαν για πρώτη φορά αγωνιστική παρουσία και από αυτούς μόνο ο ένας έχει σταθερή παρουσία στις προπονήσεις!!! και με μέσο όρο επαφής με το άθλημα σχεδόν ένα έτος...
  Η έλλειψη εμπειρίας και ικανοποιητικών προπονήσεων αντισταθμίστηκε από το πάθος για την νίκη που είχαν οι αθλητές μας με αποτέλεσμα σωρεία νικών απέναντι σε παίκτες που έχουν χιλιόμετρα σε αγώνες και προπονήσεις... Πραγματικά ότι θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν ακόμα και σε εμάς προκαλεί μεγάλη έκπληξη!
  Οι Κυριάκης Φίλιππος, ο αρχηγός Σταμάτης Παχάκης, ο Κώστας Βακιρλής και από δίπλα ο Μιχαηλίδης Στέλιος, περισσότερο σε κοουτσάρισμα παρά στο αγωνιστικό μέρος(μου φαίνεται ότι του αρέσει να βγάζουν οι άλλοι τα κάστανα από την φωτιά...) έγιναν μία παρέα που εντυπωσίασε και δίνουν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια.(οι τρεις τελευταίοι παρακαλούνται να προσέλθουν επιτέλους στις προπονήσεις)
  Αυτή η παρέα κέρδισε ευκολότερα από ότι δείχνει το σκορ σε ένα αγώνα που ξεκίνησε την Τρίτη και τελείωσε την Τετάρτη την σχετικά αδύναμη ομάδα της Αθηνάς 14 στην έδρα μας!
   Σε περιπέτειες μας έβαλε ο Σταμάτης Παχάκης όταν έχασε ένα αγώνα με καθαρό προβάδισμα από 2-0 σετ και 10-9(έχασε το επόμενο σερβίς και από την άλλη ομάδα ο παίκτης που ήταν στον πάγκο και μασούσε τσίχλα ακόμα και όταν έπαιζε, πανηγύριζε, χειροκροτώντας το σόρυ έξαλα...)
  Δεν πειράζει όμως, καθάρισε το παιχνίδι όταν το σκορ ήταν στο 4-4 κάνοντας στην κυριολεξία υγιεινό περίπατο στο τελευταίο του ματς με σαρωτικές διαφορές σε κάθε σετ και έδωσε την νίκη στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με σκορ 5-4!!!
   
  Από δύο νίκες ο Φίλιππος Κυριάκης και ο Κώστας Βακιρλής και μία νίκη ο Σταμάτης Παχάκης και το ροζ φύλλο αγώνα για μία ακόμα φορά στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.
    Στο τέλος του αγώνα τέθηκε από τον Σταμάτη τρεις διαδοχικές φορές το ερώτημα "Τι ομάδα είμαστε?" και η απάντηση δόθηκε άμεσα και βροντερά  "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣ      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
 


  Συνεχίζει την προσπάθειά της για άνοδο στην Β Εθνική Κατηγορία και η Γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, στα μπαράζ που θα γίνουν το Σάββατο 28 Απριλίου στο ΣΕΦ. Θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, σε αγώνες κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α Αττικής Γυναικών.
Υπό προυποθέσεις η 5η θέση που διεκδικούν τα κορίτσια μας μπορεί να δώσει την άνοδο.
  ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ!
    Στον αγώνα μπαράζ που έδωσε η ομάδα μας, κέρδισε ευκολα τον Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας με 4-1 και περιμένουμε να δούμε το πλήθος των ομάδων που ανεβαίνουν κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου