Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ

   Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ζήτησε από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ να τον βοηθήσει στη διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου τουρνουά Πινγκ - Πονγκ στο οποίο συμμετέχουν μαθητές από τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου.
    Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ βοηθάει την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά τόσο με το αθλητικό υλικό που διαθέτει όσο και με το έμψυχο υλικό δηλαδή τους αθλητές του που βοηθoύν ιδιαίτερα στον τομέα της διαιτησίας.
   Θεωρούμε το αίτημα του Δήμου ιδιαίτερα τιμητικό.
   Να πούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 80 μαθητές σε κάθε τουρνουά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πρώτα δύο χρόνια που συμμετείχαν όλες οι τάξεις έφτασε οι συμμετοχές άγγιξαν τα 120 παιδιά.
  Για τις διοργανώσεις που πέρασαν ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης μόνο θετικών σχολίων για την προσφορά του.
   Οι αγώνες αυτοί σε αντίθεση με όλα τα άλλα τουρνουά δεν καταλήγουν σε κατάταξη αθλητών που θα πάρουν μετάλλια. Εμείς θεωρούμε ότι όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν είναι νικητές και στόχος μας είναι να παίξουν τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο τουρνουά έχουν επιλεγεί από την Όλγα Γεωργοπούλου η οποία και φέτος είναι υπεύθυνη του προγράμματος ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ στα δημοτικά σχολεία του Δήμου.
   Να πούμε ότι μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους το ότι ζητήθηκε από το Δήμο να επιμεληθούν της διοργάνωσης στο κομμάτι που αφορά τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ οι αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας οι οποίοι φυσικά το αποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

  Οι σχολικοί αγώνες φέτος έγιναν στις 30 Μαίου 2017 με ιδιαίτερη επιτυχία και με την συμμετοχή 70 περίπου μαθητών.

    Νωρίτερα μέσα στον Μάιο ο σύλλογός μας διέθεσε τις εγκαταστάσεις του στα πλαίσια ενός προγράμματος όπου μαθητές από όλη την Αττική είχαν γνωριμία με όλα τα αθλήματα που φιλοξενούνται στην ευρύτερη περιοχή του Πλάτωνα. Υπεύθυνοι της όλης διοργάνωσης ήταν ο Γιώργος Χριστοφοράκης και η Καίτη Σπανού. Στην γνωριμία των μαθητών με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης καθοριστικός και ο ρόλος της Μαρίας Καλογιάννη και του Νικόπουλου(αθλητή του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ πριν τρεις δεκαετίες στην Α1).

  Χαρά μας να φιλοξενούμε και να διευκολύνουμε κάθε διοργάνωση που προβάλει το αγαπημένο μας άθλημα.

  Ήδη έχουν γίνει κινήσεις από παράγοντες της ομάδας μας για την οικονομική ενίσχυσή της, εν όψει της συμμετοχής της στην Α1 κατηγορία των Ανδρών(μετά από τρεις δεκαετίες) κατά βάση σε ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες.
    Οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της ομάδας μας θα παρουσιαστούν μέσα από το blog μας αμέσως μετά την λήξη της περιόδου των μεταγραφών.
  Καλούμε κάθε φίλο που θεωρεί πως θέλει και μπορεί να συμβάλει σε αυτή την δύσκολη προσπάθειά μας, με οποιοδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσει μαζί μας.
  Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ δυναμώνει καθημερινά. Επιδίωξή μας είναι να είναι ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο βασισμένος σε υγιείς βάσεις.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου