Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΦΙΤΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Αν η άνοδος χάθηκε στην κανονική διάρκεια για δύο σετ διαφορά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στα μπαράζ είχαμε την ευκαιρία να δούμε ότι μία άνοδος μπορεί να χαθεί για ένα πόντο. Ένας πόντος σε 4 ματς μπολ του Κούνουπα στο παιχνίδι με τον Παναγόπουλο χτες θα ήταν αρκετός για να πανηγυρίζουμε την άνοδο.
  Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το άθλημά μας και το αποδεχόμαστε αυτό απόλυτα.
 Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που τίμησαν την φανέλα. Έπαιξαν με πάθος, και έδωσε ο καθένας ότι καλύτερο είχε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
  Δεν έχει ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ αθλητές που απλά παίζουν στην ομάδα μας, αλλά Αρειανούς οπαδούς-παίκτες και αυτό κάνει κάποια διαφορά για εμάς ανεξάρτητα από τα όποια αποτελέσματα.
  Πάμε στο σημερινό αγώνα με την ομάδα του ΙΦΤΙΤΟΥ ΠΑΤΡΑΣ όπου επίσης είχε σημασία για λόγους γοήτρου.  Την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε φέτος ο Κύπριος Γιάγκου Μάριος ο οποίος είναι ο καλύτερος Κύπριος αθλητής.
  Στο πρώτο παιχνίδι ο Γιάγκου έπαιξε με τον Σταύρο Βρεττάκο ο οποίος όμως εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από έντονες ενοχλήσεις στο χέρι του.
 Στο δεύτερο παιχνίδι ο επίσης Κύπριος Χρίστου αντιμετώπησε τον Μιχαηλίδη και φυσιολογικά επικράτησε χωρίς δυσκολίες ο αθλητής μας με 0-3 κάνοντας το 1-1.
 Στο τρίτο στη σειρά ματς ο Μπιθέλης αντιστάθηκε για μόνο ένα σετ στον αθλητή μας Κούνουπα με 1-3 και πήραμε το προβάδισμα με 1-2 στο σκορ των ομάδων.
  Στο διπλό η παρουσία του Γιάγκου δεν ήταν αρκετή για τον Ίφιτο και οι Μιχαηλίδης, Κούνουπας επικράτησαν των Γιάγκου, Μπιθέλη με 3-1 κάνοντας το 1-3 υπέρ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.
 Στην συνέχεια ο Μιχαηλίδης προσπάθησε απέναντι στον Γιάγκου για την έκπληξη, κατάφερε να πάρει ένα σετ και έχασε δίκαια με σκορ 3-1.
  Στο επόμενο παιχνίδι ο Βρεττάκος δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του.
 Με το σκορ στο 3-3 ο Χρίστου πάλεψε απέναντι στον αθλητή μας Κούνουπα αλλά εμφανώς καλύτερος ο Παναγιώτης επικράτησε με 1-3 δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας με σκορ 3-4.

  Σήμερα παίζει και η ομάδα των κοριτσιών μας για κατάταξη στις θέσεις 1 έως 4 για το Πρωτάθλημα της Α Αττικής Γυναικών με στόχο την άνοδο στην Β Εθνική. Έχουν τον ρόλο του φαβορί σε αυτή την διαδικασία, τα κορίτσια μας τερμάτησαν αήττητες στον ένα από τους δύο ομίλους της κατηγορίας, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουν.
  Στην Α’ Αττικής γυναικών έγινε διαβάθμιση όλων των θέσεων. Στην πρώτη 4άδα κοντραρίστηκαν αρχικά ο Άρης Νικαίας με την Αμοργό και η Α.Ε. Νέας Κηφισιάς με τον Π.Α.Ο. Φυλής. Επικράτησαν ο Άρης με 4-2 και ο Π.Α.Ο. Φυλής με 4-1. Συναντήθηκαν αργότερα στον τελικό, εκεί ο Άρης ξεπέρασε με 4-2 τον ΠΑΟ Φυλής και αναδείχτηκε πρωταθλητής
     Και είπαμε δεν ξεχνάμε την μεγάλη κλήρωση της Μεγάλης Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου