Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!

   Πιο οριακά δεν γινόταν να χάσει την απευθείας άνοδο η ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ αφού ισοβάθμησε με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είχε το ίδιο επιμέρους σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια(4-2, 2-4) και έχασε την πρώτη θέση γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε πάρει δύο σετ περισσότερα...
  Αυτό ήταν ένα τράνταγμα για την ομάδα μας γιατί παρά την αναμφισβήτητα μεγάλη αξία του αντιπάλου μας, οι νεαροί παίκτες μας είχαν πιστέψει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης!
 Πλέον πάμε στα μπαράζ ανόδου με αντιπάλους τις ομάδες του ΙΦΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. Από τις τέσσερις ομάδες οι δύο θα παίξουν στην Α1 και οι άλλες δύο στην Α2 κατηγορία.  Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας και πέρσι είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της μέσα από τα μπαράζ αλλά πήρε την τρίτη θέση.
  Φέτος η ομάδα μας που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο έχει περισσότερες πιθανότητες για να διεκδικήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο! Και οι παίκτες μας είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν τα πάντα για να μας την χαρίσουν.
  Ας κάνουμε μία ακτινογραφία των αντίπαλων ομάδων...
 Ο Αρης Βούλας με πλήρη σύνθεση(Δαμιάνης, Ζώνιος, Τσαρσιταλίδης) είναι το πρώτο φαβορί.
 Ο Ιφιτος έχει ένα άχαστο παίκτη, τον Γιάνγκου και αδυναμίες στον δεύτερο και τρίτο παίκτη.
 Το Ελληνικό αξιόμαχο πάντα με τους Τσόπελα Παναγόπουλο και Πετρόπουλο να μας δυσκλολεύουν πολύ παρά τις δύο νίκες στο Πρωτάθλημα με 4-2 και 4-1.
 Πριν τρία χρόνια όταν αγωνιζόμασταν για την άνοδο στην Α2 ο τίτλος του άρθρου μας πριν τους αγώνες ήταν Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!
  Τα μπαράζ θα γίνουν το Σ/Κ 9-10/4/2016 στο ΣΕΦ.
Η ομάδα μας θα τοποθετηθεί δεύτερο φαβορί στον όμιλο των τεσσάρων. Πρώτο φαβορί θα τοποθετηθεί ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ενώ θα γίνει κλήρωση για τις θέσεις 3 και 4. Στις 13.00 η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που θα κληρωθεί στην θέση 4 ενώ στις 16.00 θα παίξει απέναντι στον Άρη Βούλας. Την Κυριακή στις 10.00 θα παίξουμε απέναντι στην ομάδα που θα κληρωθεί στην θέση 3.
 ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!

   ΔΕΝ ξεχνάμε και την μεγάλη κλήρωση που γίνεται για την ενίσχυση του τμήματός μας την Μεγάλη Δευτέρα στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις (25/4/2016) στις 18.30.
  Θα κληρωθούν δεκάδες δώρα συνολικής αξίας περίπου 1000 ευρώ.
 Η διάθεση των λαχνών έχει αρχίσει και περιμένουμε την έμπρακτη στήριξη των φίλων της ομάδας μας. Ο κάθε λαχνός κοστίζει 2 ευρώ.
   Πληροφορίες για την κλήρωση υπάρχουν σε προηγούμενες αναρτήσεις και στο 6977048852(Μιχαηλίδης Στέλιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου