Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΩΑΔΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

  Δύσκολο έργο περίμενε τις κορασίδες του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στην προκριματική φάση της κατηγορίας των κορασίδων. Και αυτό γιατί οι κορασίδες μας δεν ήταν φαβορί στους ομίλους τους. Αυτό σημαίνει ότι για την πρόκριση οι αθλήτριες μας θα έπρεπε να "σπάσουν" το φαβορί τόσο στους ομίλους όσο και στα νοκ άουτ παιχνίδια!
  Όλα αυτά δεν φάνηκαν όπως αποδείχτηκε εμπόδιο για την πολύ καλή αθλήτρια μας Τρωαδίτη Ευαγγελία η οποία έδωσε συνέχεια στην περσινή επιτυχία της Κοντονικολής Χρυσάνθης που  πέρσι έφτασε να θυμίσουμε και στο μετάλλιο στην κατηγορία των παγκορασίδων στο αγώνισμα του διπλού!
  Η αθλήτρια μας (Νο 54) στον όμιλο σημείωσε τρεις νίκες εκ των οποίων η μία ήταν απέναντι στην Αποστολογιάννη (Νο 27) με σκορ 3-1! Και στη συνέχεια στο κρίσιμο αγώνα νοκ άουτ νίκησε την Λιβιεράτου Αθηνά (Νο 14) παίρνοντας σπουδαία πρόκριση(μόνο 20 προκρίσεις από όλη την Ελλάδα) για την τελική φάση η οποία θα γίνει Θα διεξαχθεί στις 18 - 19/04/2015.
  Πολύ κοντά στα νοκ άουτ έφτασε και η Κοντονικολή Χρυσάνθη η οποία έχασε 3-2 οριακά από το φαβορί του ομίλου της Λαδάκη Στυλιανή! Δεν πειράζει Χρυσάνθη!
  Οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας  έπαιξαν  στη προκριματική φάση  υπό τις οδηγίες της προπονήτριας μας Λάουρα Νικουλάε.
  ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ!
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογός μας έχει συνολικά 4 αθλητές που θα αγωνιστουν σε τελικές φάσεις. Αρχή το Σαββατοκύριακο που έρχεται με τους Μιχαηλίδη Ηλία και Σταύρο Βρεττάκο που θα αγωνιστούν σε ατομικό και διπλό στην τελική φάση των ανδρών. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
  Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας στην λίστα αξιολόγησης των σωματείων για την χρονιά που πέρασε και δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο κατέχει την 25η θέση ανάμεσα σε 145 σωματεία σημειώνοντας σταθερή άνοδο κάθε χρόνο που περνάει!!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου