Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ!!!!

 Πολύ δύσκολος ο προκριματικός γύρος για τον παίκτη του Άρη Νικαίας Μιχαηλίδη Ηλία απέναντι στον ισχυρό Μολδαβό Cissa Victor! Να θυμίσουμε ότι στο ομαδικό όταν βρεθήκαμε απέναντι στη Μολδαβία ο Cissa Victor είχε νικήσει το Ζώνιο με 3-1.
 Αγώνας για πολύ γερά νεύρα ο σημερινός ανάμεσα σε δύο ισοδύναμους παίκτες και νικητής θα ήταν αυτός που θα ήθελε τη νίκη περισσότερο. Αυτός ήταν ο Ηλίας!!!!!!!!
 Το 1ο σετ το πήρε εύκολα ο Μολδαβός με 11-6. Άμεση όπως θα περίμενε κανείς και η αντίδραση του Ηλία που πήρε το ίδιο εύκολα το 2ο σετ με 11-5!
 Στο τρίτο σετ ξανά ο Μολδαβός το πήρε με 11-6 και προηγήθηκε με 2-1 σετ! Με πίστη αλλά και οριακά ο Μιχαηλίδης αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 παίρνοντας το σετ με 11-9! Στο 5ο σετ παρά το σημαντικό προβάδισμα του παίκτη μας με 8-4, ο Μολδαβός πέρασε μπροστά με 8-9 και το παιχνίδι θύμιζε ρουλέτα στην οποία κέρδισε ο Ηλίας με 12-10 και 3-2 το σκορ!!!!
 Στο 6ο σετ ο Μολδαβός πήρε καθαρό προβάδισμα από την αρχή και για τρίτη φορά πήρε το σετ με σκορ 11-6 κάνοντας το 3-3!!!
 Πάμε στο 7ο σετ όπου ο Μιχαηλίδης πήρε σταθερό προβάδισμα δύο με τριών πόντων το οποίο διεύρυνε φτάνοντας το σετ στο 10-6!! Ο ένας πόντος είναι όπως ξέρουν όσοι ασχολούνται με το άθλημα τόσο κοντά όσο και πολύ μακρυά!!! Και ενώ περιμέναμε αυτό το πόντο ο Μολδαβός που δεν είχε πει τη τελευταία του κουβέντα ισοφάρισε σε 10-10 κάνοντας το παιχνίδι να κρέμεται σε μία κλωστή! Εκεί σίγουρα θέλει πολύ ψυχή για να συνεχίσει ο παίκτης που δέχεται την ισοφάριση.
 Την ψυχή την είχε ο Ηλίας και παίρνοντας διαδοχικά ματς μπολ κέρδισε το σετ με 14-12 και τον αγώνα με 4-3!
 Έτσι στο τέλος κατάφερε να πάρει ένα αγώνα στον οποίο πήρε 66 πόντους και έχασε 69 πόντους!
 Στον αγώνα αυτό ο Ηλίας είχε μία επιπλέον δυσκολία μιας και υποχρεώθηκε να αλλάξει ρακέτα γιατί ο διαιτητής του αγώνα την ακύρωσε και έτσι έπαιξε με τη ρακέτα του Αντωνιάδη!!!!!!!!!!
Με την νίκη του αυτή ο Μιχαηλίδης πέρασε στο ταμπλό των 128 και αύριο Πέμπτη στις 10.00 το πρωί θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Λευκορώσο Yarashenka Vadim.
 Ήδη στον προκριματικό γύρο πέρασαν οι δύο κορασίδες μας και ο Αγγελάκης ενώ αποκλείστηκε ο Ζώνιος.
 Νίκη με 3-0 και στο μεικτό με συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Παρίδη ο Μιχαηλίδης με αντίπαλους τους Φιλανδούς Lounstrom Thomas(από τον οποίο είχε χάσει ο Ηλίας στο Ομαδικό με 3-0 σετ) και την Eriksson Pinja.(11-8, 12-10, 11-9)! Αύριο θα αντιμετωπίσουν μεικτό από την οικοδέσποινα Τσεχία στις 15.50. πρόκριση και για τους Αγγελάκη, Τόλιου απέναντι σε μεικτό από την Ολλανδία .     Και οι δύο μεικτές ομάδες μας πέρασαν στο 2ο γύρο στους 64!
 Καλή συνέχεια παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου