Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός της ομάδας μας στο πρώτο αγωνιστικό σαββατοκύριακο της Β' Εθνικής.

Το Σάββατο 12 /11 και ώρα 17:00 , η ομάδα μας υποδέχτηκε στον πολύχωρο Μάνος Λοΐζος την ομάδα "Αθηνά Μαγκουφάνας" , από την οποία γνώρισε την ήττα με 4-2.
Στο εναρκτήριο παιχνίδι, ο Μιχαηλίδης Ηλίας, κέρδισε δύσκολα τον Ξαρχάκο με 3-2 σετ. Στη συνέχεια ο Άνθιμος Τσεντεκίδης , έχασε από τον 1ο παίχτη της άλλης ομάδας, Παπαβασιλείου, με 3-0 σετ. Εδώ να σημειωθεί ότι ο Άνθιμος είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μασχάλη του, με αποτέλεσμα να μην παίξει το 100% των δυνατοτήτων του.  Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς ο Βρεττάκος Σταύρος γνώρισε και αυτός την ήττα με 3-0 από τον  Ξένο, ύστερα από ένα παιχνίδι γεμάτο συγκρούσεις και αντιφάσεις των δύο ομάδων, λόγω των "σέρβις" του αντιπάλου. Στο διπλό, το δίδυμο Μιχαηλίδης/Βρεττάκος κέρδισαν εύκολα το διπλό των Παπαβασιλείου/Σανίδα με σκορ 3-0. Στο πέμπτο παιχνίδι, ο Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Παπαβασιλείου, χάνοντας 3-0. Στο τελευταίο παιχνίδι του αγώνα, ο Βρεττάκος άργησε να πιάσει καλή απόδοση, και έχασε 3-1 από τον πολύ καλά προπονημένο Ξαρχάκο.

Την Κυριακή 13 /11 και ώρα 17:00 , η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στην έδρα του "Α.Σ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ". Ύστερα από ένα  συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα της Νίκαιας, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη κόντρα στην πολύ αξιόλογη ομάδα των Πρωταθλητών.
Στο πρώτο παιχνίδι , ο Μιχαηλίδης Ηλίας , κέρδισε σχετικά εύκολα τον Δέση με σκορ 3-0. Στη συνέχεια, ο Σταύρος Βρεττάκος, κατάφερε και πέρασε το εμπόδιο του Μάρτου, παίρνοντας την πολύ δύσκολη νίκη με 3-1 σετ. Στο τρίτο παιχνίδι του αγώνα, ο Άνθιμος Τσεντεκίδης, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Δήμα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Στο διπλό αν και οι Μιχαηλίδης/Βρεττάκος προηγήθηκαν με 2-0 σετ, δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίτο καθοριστικό σετ του παιχνιδιού και είδαν τους αντιπάλους τους, Δήμα/Μάρτο , να ανεβάζουν το επίπεδο και να παίρνουν τη νίκη, γυρίζοντας το παιχνίδι σε 3-2 . Στο προτελευταίο παιχνίδι του ματς , ο Βρεττάκος πήρε τη νίκη που χρειαζόταν , κερδίζοντας τον πολύ έμπειρο Δέση με 3-1 σετ. Στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι , ο Μιχαηλίδης , πέρασε το εμπόδιο του Δήμα , νικώντας τον 3-1 και χαρίζοντας με αυτόν τον τον τρόπο την πρώτη νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου