Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

3 Μετάλλια στο εφηβικό του ανοιχτού πρωταθλήματος Πορταριάς !!!

Με 3 μετάλλια επέστρεψαν οι παίχτες της ομάδας μας από το ανοιχτό πρωτάθλημα εφήβων Πορταριάς.Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι αθλητές Ηλίας Μιχαηλίδης, Σταύρος Βρεττάκος, Άνθιμος Τσεντεκίδης και Άρμεν Μοβσεσιάν. Οι πρώτοι 3 συνέχισαν στην 16αδα ενώ ο Άρμεν Μοβσεσιάν αποκλείστηκε από τους ομίλους κάνοντας 2 ήττες, μία από τον Κωνσταντίνο Κώτση με 3-0 και μία από τον Παπαδόπουλο Μιχάλη με 3-2 σετ.
Ο Ηλίας Μιχαηλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας στους ομίλους τον Πελεκανίδη και τον Ιωαννίδη 3-0.. Στη 16άδα είχε bye και μπήκε στα μετάλλια νικώντας στην οχτάδα τον Παπαδόπουλο Παναγιώτη 3-0.
Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον συμπαίχτη του, Άνθιμο Τσεντεκίδη τον οποίο κέρδισε δύσκολα 3-2.
Στον τελικό αντιμετώπισε τον άλλο συμπαίχτη του Σταύρο Βρεττάκο τον οποίο και κέρδισε, έπειτα από έναν όμορφο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με 3-2 σετ.
Ο Σταύρος Βρεττάκος πέρασε στη 16άδα κερδίζοντας στους ομίλους τον Παπαδόπουλο Π. και τον Χριστοδούλου με 3-0 σετ. Εκεί αντιμετώπισε τον παίχτη της ΧΑΝΚ, Ράπτη, τον οποίο και κέρδισε 3-0 σετ. Στην οχτάδα του αγωνίσματος ο Βρεττάκος πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Βακράκου με 3-2 σετ.Στον ημιτελικό κέρδισε σχετικά εύκολα τον παίχτη της Καβάλας, Κώτση Κ. με 3-0 σετ. Στον τελικό όπως προείπα έχασε από το Μιχαηλίδη κατακτώντας έτσι το αργυρό μετέλλιο.
Ο Άνθιμος Τσεντεκίδης πέρασε ως δεύτερος του 5ου ομίλου χάνοντας αρχικά από το Ζερβά Ν. με 3-2 σετ. Στο δεύτερο παιχνίδι του στον όμιλο κέρδισε σχετικά εύκολα τον Πανταζόπουλο 3-0. Στη 16άδα κέρδισε το 4 φαβορί του αγωνίσματος Νίκο Αλεξανδρόπουλο , έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα, με 3-2 σετ. Στη συνέχεια κατάφερε και μπήκε στα μετάλλια νικώντας τον Παπαδόπουλο Μ. με 3-1 σετ.Στον ημιτελικό έχασε από το Μιχαηλίδη δύσκολα 3-2. Στο μικρό τελικό ο Τσεντεκίδης δε κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Κωνσταντίνου Κώτση , χάνοντας 3-2(αν και προηγήθηκε 1-2) με αποτέλεσμα την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου