Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πρώτος στο διπλό παίδων και τρίτος στο ατομικό ο Ηλίας Μιχαηλίδης!



Χρυσό μετάλλιο στο διπλό παίδων ο Μιχαηλίδης με συμπαίκτη τον Αγγελάκη. Επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους φτάνοντας στο χρυσό χάνοντας μόλις ένα σετ. Στη φάση των 16 είχαν αντιπάλους τούς παίχτες της ΧΑΝΚ Ράπτη και Συμεωνίδη, τους οποίους και κέρδισαν εύκολα 3-0. Στο δεύτερο παιχνίδι τους, στην 8άδα, συνάντησαν το διπλό Παπαδόπουλος/Περτσής από το Πέρα Θεσσαλονίκης, το οποίο και νίκησαν με 3-0 σετ .Στον ημιτελικό το διπλό Μιχαηλίδης/Αγγελάκης, κατάφεραν και κέρδισαν το διπλό  Αλεξανδρόπουλος/Βασκαντήρας 3-1 φτάνοντας έτσι στον τελικό, όπου τους περίμεναν τα δύο αδέρφια Σγουρόπουλος Γιάννης και Σγουρόπουλος Κωνσταντίνος. Σε ένα καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, ο Μιχαηλίδης και ο Αγγελάκης, φτάσανε στο υψηλότερο βάθρο κερδίζοντας 3-0.

Εκτός όμως από τη μεγάλη επιτυχία στο διπλό, ο παίχτης της ομάδας μας Μιχαηλίδης Ηλίας κατάφερε και μπήκε στα μετάλλια και στο ατομικό κατακτώντας την τρίτη θέση. Ο Ηλίας, ξεκίνησε απευθείας από τη φάση των 16, όντας το δεύτερο φαβορί του αγωνίσματος, όπου νίκησε τον Μιχάλη Βακράκο, παίχτη του Πέρα 2005, με 3-0 σετ. Στη συνέχεια, στη φάση των 8, επανέλαβε νίκη απέναντι στον Σίαχο (Βόχας) 3-0 , φτάνοντας έτσι στην 4άδα. Εκεί συνάντησε τον Τσόπελα , παίχτη  τον οποίο είχε νικήσει πριν από δύο εβδομάδες στο εφηβικό με 3-1, αλλά αυτή τη φορά ο Τσόπελας παίζοντας εντυπωσιακό πινγκ πονγκ πήρε τη νίκη και τη ρεβάνς με 3-1 σετ αφήνοντας τον Ηλία στην 3η θέση.

Συμμετοχή στην τελική φάση παίδων είχαμε και στο ομαδικό όπου μένοντας τρίτοι στον όμιλο δεν καταφέραμε να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες του παιδικού. Η νίκη στον όμιλο ήταν απέναντι στον Τελαμώνα με 3-2(μία νίκη του Μιχαηλίδη, μία του Παϊτάρογλου και νίκη στο διπλό) . Οι 2 ήττες ήταν από την ΧΑΝΚ και τη Φιλία Ορεστιάδας με 3-2 και 3-1 αντίστοιχα. Την τριάδα του ομαδικού αποτέλεσαν οι Μιχαηλίδης, Παϊτάρογλου και Χατζηαγγελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου