Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ !

Έτοιμα όλα για το ξεκίνημα,μετά από δύο περίπου μήνες,των προπονήσεων!
Ο χώρος απολυμάνθηκε,τοποθετήθηκε αφυγραντήρας , ο εξαερισμός λειτουργεί σε 24ωρη βάση, υπάρχουν χλωριωμένες πετσέτες καθαρισμού παπουτσιών στην είσοδο, ενημερωτικά έντυπα μοιράζονται σε όλους τους αθλούμενους, χρησιμοποιούνται μιας χρήσης ποτήρια και χειροπετσέτες, τοποθετήθηκαν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι, θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή εισερχομένων.

Ίσως ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, ίσως στερούν μέρος από τη χαρά και την απόλαυση του αθλήματός μας, είναι όμως αναγκαία για να αισθανόμαστε όλοι σίγουροι! Τα μέτρα είναι προσωρινά, η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!
Η αίθουσα θα καθαρίζεται καθημερινά με αντισηπτικά χλωρίνης, τα μπαλάκια θα απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστή!
Το μέγιστο πλεονέκτημα της αίθουσας MAVRIDIS LIFT είναι σε κάθε περίπτωση, ο διπλός εξαερισμός που διαθέτει, με προδιαγραφές ανανέωσης του αέρα 6-9 φορές ανά ώρα, γεγονός που την καθιστά ΜΟΝΑΔΙΚΗ στην Ελλάδα αίθουσα αποκλειστικής χρήσης ping pong!
Όμως, σε κάθε περίπτωση, η ατομική ευθύνη και η προσεκτική τήρηση των αναγκαίων μέτρων, θα είναι οι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας του εγχειρήματος! Έχουμε πετύχει πολλά μέχρι σήμερα όλοι μαζί! Είμαστε σίγουροι ότι και από αυτήν την δοκιμασία θα βγούμε πιο ώριμοι, πιο σοφοί και σίγουρα ΝΙΚΗΤΕΣ!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου