Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!


           ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ !
1.Αποφεύγουμε τον Συνωστισμό – Τηρούμε τις αποστάσεις Ασφαλείας
Για την έναρξη των προπονήσεων, τα τραπέζια έχουν διαμορφωθεί ώστε να υπάρχει απόσταση 1,5 μέτρου ανάμεσά τους.
 Όλοι οι αθλητές πρέπει να τηρούν αυτήν την απόσταση και να αποφεύγουν τον συνωστισμό στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
Σαν έξοδος θα χρησιμοποιείται η έξοδος κινδύνου, για αποφυγή συνωστισμού.
2.Αποδυτήρια , Χώρος καφέ
Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική σε όλους τους χώρους άθλησης.
Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων. Οι αθλούμενοι προσέρχονται έτοιμοι, με αθλητική ενδυμασία και αφήνουν τα προσωπικά τους είδη (τσάντα,παπούτσια) σε μία καρέκλα ο καθένας
 Απαγορεύεται η χωρίς λόγο παραμονή στον κοινόχρηστο χώρο του καφέ γονέων και συνοδών. Πρέπει να τηρούμε συνεχώς τον κανόνα 1άτομο/30τετρ.μέτρα.
 Δεν αφήνουμε σε κοινή χρήση προσωπικά αντικείμενα (καφέ,νερό,πετσέτα,κλειδιά κλπ).
Χρησιμοποιούμε μόνο ποτήρια μιας χρήσης.
Οι κάδοι απορριμμάτων θα βρίσκονται πλέον έξω από τον κεντρικό αθλητικό χώρο. 
3.Ατομική Ευθύνη και Υγιεινή σε όλους τους χώρους προπόνησης
Φροντίζουμε να πλένουμε συχνά τα χέρια μας με νερό και σαπούνι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα (σίγουρα κατά την είσοδο και έξοδο στην αίθουσα). Διαθέσιμα αντισηπτικά διαλύματα θα υπάρχουν παντού.
Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή με χαρτομάντηλο το οποίο στη συνέχεια πετάμε στα σκουπίδια. Δεν ακουμπάμε με τα χέρια μας το πρόσωπό μας και δεν ανταλλάσσουμε αντικείμενα και χειραψίες με τους συναθλητές μας.
Για την έναρξη των προπονήσεων, η Διοίκηση του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έχει μεριμνήσει ώστε να απολυμαίνεται καθημερινά η αίθουσα με χλωριούχα καθαριστικά. Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!
4.Χρήση εξαερισμού
Η χρήση του διπλού συστήματος εξαερισμού που διαθέτει η αίθουσά μας (μοναδικό προνόμιο Πανελλαδικά για αίθουσα αποκλειστικά πινγκ πονγκ) θα είναι συνεχής! Μάλιστα ο εξαερισμός θα παραμένει σε συνεχή λειτουργία όλο το 24ωρο, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.              Η ανανέωση του εσωτερικού αέρα στον αθλητικό χώρο γίνεται με ρυθμό 8φορές/ώρα!
5.Τι κάνουμε εάν αισθανθούμε αδιαθεσία
Δεν ερχόμαστε στην αίθουσα εάν αισθανόμαστε αδιάθετοι. Μένουμε υποχρεωτικά σπίτι, επικοινωνούμε με τον Γιατρό μας για τα συμπτώματά μας. Εάν αισθανθούμε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενημερώνουμε αμέσως τον προπονητή  μας.



        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου