Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ!!!! ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

   Μια ιδιαίτερη βραδιά για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ σήμερα 4/3/20 και αυτό γιατί στις νέες εγκαταστάσεις μας, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον φετινό Πρωταθλητή Ελλάδος στο ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη καθώς και την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Γυναίκες την Γεωργία Ζαβιτσάνου.

  Οι παραπάνω εκτός από εξαιρετικοί αθλητές είναι και εξαιρετικές προσωπικότητες αλλά και φίλοι των αθλητών μας γιαυτό και ήταν άμεση η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της ομάδας μας!!
  Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης ήταν συμπαίκτης με τον Ηλία Μιχαηλίδη σε αγώνες στα ηλικιακά στην Ελλάδα και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και η Γεωργία Ζαβιτσάνου με πολλές παρουσίες στις προπονήσεις των ακαδημιών μας. Αλλά και ως οπαδός της ομάδας βετεράνων ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ MAVRIDIS LIFT έχει ήδη παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της ομάδας αυτής!

   Προφανώς σε ένα πανηγυρικό κλίμα, οι παραπάνω αθλητές έκαναν επίδειξη μπροστά σε αρκετές δεκάδες αθλητών μας μικρών και μεγάλων, δεν μας χάλασαν το χατήρι να παίξουν δύο σετ αγώνα όπου για την ιστορία να πούμε ότι ήρθε ισόπαλος 1-1 και πραγματικά κάποιοι πόντοι ξεσήκωσαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε.


   Στην συνέχεια ο σύλλογός μας τους έδωσε κάποια αναμνηστικά δώρα και η ομάδα των βετεράνων ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ MAVRIDIS LIFT μία καταπληκτική ανθοδέσμη στην Γεωργία Ζαβιτσάνου!!!
  Εννοείται πως φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές των ακαδημιών μας και στην συνέχεια έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια.

  Μετά συνεχίστηκε κανονικά η προπόνηση των ακαδημιών μας και η Γεωργία έκανε προπόνηση με την γυναικεία μας ομάδα!
   Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους ευχόμαστε κάθε χαρά και ευτυχία στη ζωή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου