Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ MAVRIDIS LIFT ME EKΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

   Τα τελευταία χρόνια το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έχει πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο σε άντρες και γυναίκες που μας έχουν κάνει ιδιαίτερα περήφανους!
  Η σημερινή εκδήλωση όμως αφορούσε τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας αίθουσας προπονήσεων του τμήματός μας, ενός χώρου εξαιρετικής ποιότητας, αισθητικής, πολιτισμού, πρωτοτυπίας μοναδικής που έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι!!!
   Νομίζω ότι και αυτή η μέρα είναι μια ακόμα μεγάλη και μοναδική στιγμή για το τμήμα μας.
 Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εμάς, πλήθος φίλων, γονέων, αθλητών του τμήματός μας έδωσαν το παρόν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα μέσα από την καρδιά μας. Η παρουσία τους είναι τιμή και χαρά για εμάς.
    Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία του πρώην Αντιδήμαρχου Αθλητισμού Σπύρου Νικολάκη του οποίου η βοήθεια για την κατασκευή του χώρου ήταν εξαιρετικά σημαντική.
   Μετά τον αγιασμό του χώρου το λόγο πήρε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος αναφέρθηκε σε μια νέα πραγματικότητα κατά την οποία ο Δήμος παραχωρεί ένα Αθλητικό χώρο σε ένα Σωματείο και το σωματείο αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την κατασκευή του χώρου όπως έγινε  στην περίπτωσή της δικιάς μας αίθουσας.
    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. Μίλησε για του δεσμούς μιας ιδιαίτερα σημαντικής φιλίας που τον ενώνει με τον πρόεδρο του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Γιώργο Χαλκίδη, του πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του Σωματείου  στο άθλημα, αλλά και πλακέτα στον ίδιο για την προσφορά του, σε δύσκολες στιγμές του παρελθόντος στο άθλημά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία μοιράστηκε μαζί μας!

Έκπληξη ευχάριστη για τους εφόρους του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, Μιχαηλίδη Στέλιο και Βρεττάκο Γιώργο από τον Πρόεδρο, η απονομή προς αυτούς, αναμνηστικών πλακετών για την προσφορά τους στο άθλημα. Πραγματικά τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την χειρονομία του και τα καλά του λόγια!
  Στη συνέχεια μίλησε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Γιώργος Χαλκίδης ο οποίος πάντα ξεχωρίζει για τον μεστό του λόγο.
  Παρών στην εκδήλωση και ο Γ.Γ. του συλλόγου Αντώνης Πιτίδης, εκπρόσωποι από άλλα αθλήματα του Συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι από τα Σωματεία της Πεύκης και του Παναθηναικού.
  Σύντομος χαιρετισμός στη συνέχεια από τον Κώστα Μαυρίδη ο οποίος εκτός από αθλητής της ομάδας μας είναι και μέτοχος της εταιρίας κατασκευής και συντήρησης ανελκυστήρων "MAVRIDIS LIFT" η οποία είναι σταθερά δίπλα μας τα τελευταία χρόνια. Μας μίλησε για την σημασία του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες και δήλωσε με ένα αινιγματικό τρόπο ότι ο ίδιος και η εταιρία του θα είναι μαζί μας και σε μελλοντικές προσπάθειες ανάπτυξης του αθλήματος! Να θυμίσουμε ότι η νέα αίθουσα που κατασκευάστηκε ονομάστηκε αίθουσα "MAVRIDIS LIFT".
   Τέλος πήρε τον λόγο ο έφορος του τμήματος Γιώργος Βρεττάκος ο οποίος μαζί με την αρχιτέκτονα σύζυγό του Μαίρη Καλιοτζίδου ήταν το σώμα και το μυαλό της κατασκευής της νέας  αίθουσας. Έκανε μια σύντομη αναφορά στα στάδια κατασκευής του αθλητικού χώρου, υπήρξαν στιγμές συγκινησιακής φόρτισης στο λόγο του, όπως ήταν λογικό, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρήκαμε και πώς αυτές ξεπεράστηκαν.
  Μετά βέβαια ακολούθησε το επιβαλλόμενο τσιμπούσι με καλή μουσική, άφθονο φαγητό, ποτό και γλυκά! Μοιράστηκε και φάκελος με πολλά αναμνηστικά σε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να έρθουν και να μοιραστούν την χαρά μας μαζί τους.
   ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου