Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

   Έδειξε την ισχύ της η ομάδα μας στους αγώνες του Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη.
  Ομάδα με όλη την σημασία της λέξης ήταν ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ο οποίος εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες του πρώτου αγωνιστικού διημέρου.


  Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα στους αγώνες απέναντι σε αξιόλογες ομάδες, χτύπησαν στα ίσα όλα τα παιχνίδια και θα μπορούσαν να φύγουν και με τρεις νίκες με λίγη τύχη. Στον αγώνα που χάσαμε από το Ρέθυμνο,  δύο επιμέρους παιχνίδια κρίθηκαν οριακά με σκορ 2-3 παρά τις καλές εμφανίσεις των αθλητών μας και αυτό ήταν καθοριστικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  Πρώτα να πούμε ότι και σε αυτό τον αγώνα οι αθλητές της ομάδας μας είχαν την υποστήριξη  παραγόντων και φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν και πάλι το δικό τους χρώμα στα παιχνίδια και καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών μας.
   Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου κερδίσαμε την φιλόδοξη ομάδα του Γ.Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑ με σκορ 4-2(2 νίκες ο Μιχαηλίδης και από μία Βρεττάκος και Κούνουπας)
  Απέναντι στο ΡΕΘΥΜΝΟ από το οποίο χάσαμε 4-1 την νίκη ο Κούνουπας
και στον αγώνα με τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ τον οποίο κερδίσαμε σχετικά εύκολα 4-2 τις 2 νίκες ο Βρεττάκος Σταύρος και από μία νίκη ο Κούνουπας και ο Μιχαηλίδης.
  Μπράβο στην ομάδα που δείχνει ότι έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα μπορούσε να φτάσει στα μπαράζ ανόδου παρά το αρνητικό ξεκίνημα του πρώτου αγωνιστικού διημέρου.
   Τέλεια η Θεσσαλονίκη στην οποία πέρασε μοναδικές στιγμές διασκέδασης όλη η αποστολή και νομίζω το τριήμερο που πέρασε θα αποτελεί για όλους μας σημείο αναφοράς για πολύ καιρό!!!

  ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!
     Την Κυριακή που έρχεται στον αθλητικό μας χώρο θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ενδοσχολικό Πρωτάθλημα του 5ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και αναμένεται ,όπως δείχνουν οι δηλώσεις συμμετοχής, να δώσουν το παρόν στους αγώνες πάνω από 20 μαθητές του σχολείου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ                      ΒΑΘΜΟΙ
1. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας         12
----------------------------------------------------------
-. Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου          12
3. Γ.Α.Σ. Ελευσίς              11
---------------------------------------------------------
4. Αθηνά Μαγκουφάνας     9
-. Π.Κ.Δ. Ταύρου               9
-. Άρης Νικαίας             9
7. Απόλλων Καλαμαριάς    8
8. Γ.Α.Ο. Πειραιά                7
----------------------------------------------------------
-. Γ.Σ. Άρης Βούλας           7
10. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.          6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου