Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΔΟΥΡΕΚΑ ΛΥΓΕΡΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

   Σπουδαία από κάθε άποψη η σημερινή νίκη της ομάδας Γυναικών του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ επί της αξιόμαχης ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ με σκορ 4-2. Και αυτό γιατί ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μας στην Β Εθνική Αττικής Γυναικών στην οποία είμαστε νεοφώτιστοι και μάλιστα επί μίας ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με την δικιά μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
    Αν λάβουμε υπόψιν ότι η Γυναικεία μας ομάδα έχει να αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή σχεδόν 20 χρόνια(το πότε ακριβώς θα το ρωτήσουμε στην Ομοσπονδία) τότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι η νίκη αυτή έχει και ιστορικές διαστάσεις!
    Αν βάλουμε δε στην εξίσωση, ότι ήταν ο πρώτος ομαδικός αγώνας που έγινε στην νέα μας αίθουσα MAVRIDIS LIFT και ότι τον παρακολούθησαν 20 τουλάχιστον φίλοι της ομάδας  οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα κορίτσια μας νομίζω ότι προκύπτει ο λόγος που είναι έκδηλη η ικανοποίηση στο τμήμα μας!
   Πρώτα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας που παρακολούθησαν τις προσπάθειες της ομάδας μας, η παρουσία τους συγκλονιστική και νομίζω ότι η έννοια της έδρας απέκτησε νόημα στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!
   Να θυμίσουμε ότι πέρυσι η ομάδα μας είχε χάσει 4-0 εκτός έδρας από την ΕΛΕΥΣΙΝΑ και 3-4 εντός έδρας.
  Τα παιχνίδια που έκριναν την νίκη της ομάδας μας ήταν αυτό της Πατεράκη Στέλλας και της Δουρέκα Λυγερής με αντίπαλο την Καμπουράκη Χρύσα τα οποία κερδίσαμε με 3-2 και 3-1 αντίστοιχα. Αξιοσημείωτη η απόδοση της Δουρέκα Λυγερής που έπαιξε, ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
   ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 4-2
Παραγιάννη Μαριλένα - Δημητρίου Δέσποινα 3-0
Δουρέκα Λυγερή - Δημητρίου Μαρία 0-3
Πατεράκη Στέλλα - Καμπουράκη Χρύσα 3-2
Παραγιάννη Μαριλένα - Δημητρίου Μαρία 0-3
Πατεράκη Στέλλα - Δημητρίου Δέσποινα 3-0
Δουρέκα Λυγερή - Καμπουράκη Χρύσα 3-1
  Μπράβο στα κορίτσια μας που έδειξαν σήμερα ένα μέρος των δυνατοτήτων τους.
Εύκολη νίκη σήμερα 13/10/2019 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πανελλήνιο με σκορ 4-0. Δύο νίκες η captain της ομάδας μας η Παραγιάννη Μαριλένα και από μια νίκη Πατεράκη και Δουρέκα.
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου