Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ τα τελευταία χρόνια  πέτυχε εξαιρετικές διακρίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, και σε υποδομές  διέθετε ένα αξιοπρεπή χώρο άθλησης.
  Κάποια μυαλά στο σύλλογο όμως δεν συμβιβάζονται με το καλό και ψάχνουν το εξαιρετικό για την ομάδα μας. Οι σκέψεις για μία τεράστια υπέρβαση όπως η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού αγωνιστικού χώρου που να μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα δεκάδες αθλητές και παράλληλα να υπάρχει καθιστικό που να λειτουργεί σαν χώρος αναψυχής, ακόμα και από τον γράφοντα το παρόν άρθρο ακούγονταν ως too good to be true!
   ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
  Λεπτομέρειες για όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου θα γράψουμε σε επόμενο άρθρο μας.
  Τώρα θα περιοριστούμε σε μία σύντομη περιγραφή του νέου αθλητικού μας χώρου.
  Πλέον η αγωνιστική επιφάνεια της αίθουσας ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ είναι ένας ενιαίος χώρος πάνω από 350 τετραγωνικά μέτρα στον οποίο έχουν ήδη τοποθετηθεί 9 αγωνιστικά τραπέζια ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μέχρι και 12 προπονητικών τραπεζιών! Σε όλο τον χώρο υπάρχει εξαερισμός και δάπεδο τάραφλεξ Ολυμπιακών Προδιαγραφών!
 Επιπρόσθετα δημιουργήθηκε καθιστικός χώρος για γονείς και αθλούμενους που είναι κάτι το διαφορετικό και η περιγραφή του θα τον αδικούσε για αυτό και δεν το επιχειρώ!!!
  Να αναφέρουμε ότι η έδρα μας ήταν και παραμένει η ίδια στην οδό Θηβών 245 Νίκαια στο πολυχώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας.
  Να αναφέρω ότι η πραγματοποίηση αυτού του τεράστιου έργου υποδομών έγινε σε χρόνο ρεκόρ αφού ξεκίνησε μετά τις 27 Ιουλίου οπότε και παραχωρήθηκε ο χώρος δίπλα στον ήδη υπάρχοντα αθλητικό μας χώρο, από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νίκαιας Ρέντη, με πρωτόγνωρη και σχεδόν καθολική αποδοχή(!!!!) και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 1/9/2019 ώστε από αύριο Δευτέρα να λειτουργήσουν κανονικά οι ακαδημίες του Συλλόγου μας.
 
  Νέος στόχος της ομάδας μας είναι αυτός ο εξαιρετικός χώρος να φιλοξενεί καθημερινά πολλές δεκάδες φίλους του αθλήματος όλων των ηλικιών αλλά και η διοργάνωση τουρνουά για ανεξάρτητους και βετεράνους.
   ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 131 ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΛ 2104920820. ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 17.30-20.00.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 
ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΛ. 6982340977
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΗΛ. 6971817597
ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.




 

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, αγαπητοί πολίτες
    Μην αφήνετε τις τράπεζες να υπαγορεύουν τα επιτόκια. Είμαστε στη διάθεσή σας για να διαπραγματευτούμε τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά. Ανανεώστε την υποθήκη σας την κατάλληλη στιγμή, βρείτε την καλύτερη προσφορά. Βελτιστοποιήστε τα δικά σας κεφάλαια! Έχουμε τις καλύτερες προσφορές για να σας δώσουμε. Έχετε απορριφθεί από πολλές τράπεζες. Χρειάζεστε χρηματοδότηση για την εξυγίανση του χρέους σας;
    _Whatsapp: +33 7 55 13 33 12
    Εδώ είναι η διεύθυνση μας: pierredubreuil35@gmail.com
    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή