Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

 Έπεσε και τυπικά σήμερα 17/3/2019 η αυλαία του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στην οποία η ομάδα μας συμμετείχε για δύο συνεχόμενα χρόνια.
  Όπως είχαμε πει και πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα θα ήταν υπέρβαση ακόμα και να πάμε φέτος στα μπαράζ την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες είχαν ανεβάσει κατακόρυφα το μπάτζετ τους...
  Πολύ περισσότερο που είχαμε και την απουσία του Σταύρου Βρεττάκου για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.
  Πέρσι η ομάδα μας κατέλαβε την έκτη θέση ενώ φέτος με την δέκατη θέση η ομάδα πέφτει στην Α2 κατηγορία.
  Πάρα πολλοί και μεγάλοι στόχοι κατακτήθηκαν από τους αθλητές μας αυτά τα δύο χρόνια και δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να τους αναφέρουμε.
  Η ανδρική μας ομάδα με σταθερές τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο θα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ στην Α2 με στόχο την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.
  Κοιτάμε μπροστά και ξέρουμε ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ                  ΒΑΘΜΟΙ
1. Α.Ε.Κ.                 35 (31-28 σετ)
2. Ολυμπιακός       35 (28-31)
3. Παναθηναϊκός       32
4. Α.Ο. Ταταύλα        27 (6-5 ματς)
5. Πέρα Αθηνών       27 (5-6)
6. Ίφιτος Πατρών      26
7. Ο.Α. Χανίων         25 (2-0 νίκες)
--------------------------------------------
8. Φιλία Ορεστιάδας   25 (0-2)
9. Α.Ο. Πεύκης         20
--------------------------------------
10. Άρης Νικαίας       18

    Άμεσα η προσοχή όλων μας στρέφεται στην πορεία της πολύ καλής Γυναικείας Ομάδας μας που πρωταγωνίστησε στο Α Τοπικό ΑΤΤΙΚΗΣ και στις 6-7/4/2019 θα δώσει αγώνες μπαράζ με στόχο την άνοδο στην Β Εθνική. Είμαστε βεβαιοι πως θα τα καταφέρουν τα κορίτσια μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Αναμένεται να έχουν την συμπαράσταση πολλών δεκάδων φίλων της ομάδας μας. Το ΣΕΦ θα γίνει έδρα μας!!!! 
   Λεπτομέρειες για τις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών θα πούμε τις επόμενες μέρες.

   Στην δεκαεξάδα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών πέρασε ο αθλητής μας Δημήτρης Κορδούτης και είναι ο τρίτος αθλητής μας που πετυχαίνει αυτή την διάκριση τα τελευταία χρόνια.
  Τιμήθηκε από την ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ στην κοπή της πίτας της ΧΑΝ ο έφορος της ομάδας μας Μιχαηλίδης Στέλιος και οι αθλητές μας Πιτσικάλης Δημήτρης, Αντώνης Βακιρτζιάν και Κώστας Κοντογιανόπουλος που φέτος αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ΧΑΝ ΑΘΗΝΩΝ. Ευχαριστούμε την ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ και προσβλέπουμε σε συνέχιση της συνεργασίας των ομάδων της Πόλης μας.

   Τέλος να αναφέρουμε και το μεγάλο σερί των 14 συνεχόμενων νικών του Κώστα Βακιρλή στο Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων Δ Αττικής της ΠΟΦΕΠΑ που διεκόπη την τελευταία αγωνιστική. Αξιοθαύμαστη και αξιοσημείωτη η αγωνιστική άνοδος του αθλητή μας ο οποίος δεν είχε αρχίσει να ανεβάζει ταχύτητα από το τέλος της περσινής σεζόν. Μπράβο ρε Κώστα.

 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου