Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΤΟ Σ/Κ

  Η σπουδαία νίκη του Σταύρου Βρεττάκου με αντίπαλο τον Κύρου(3-1) στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΙΦΙΤΟ ΠΑΤΡΑΣ και τα καλά παιχνίδια των Μιχαηλίδη και Κορδούτη με αντίπαλο τον Αντωνιάδη Νίκο των Χανίων τα οποία όμως συνοδεύτηκαν με οριακή ήττα 2-3 ήταν τα σημαντικότερα νέα για την ομάδα μας στην Α1 το Σ/Κ.
  Χάσαμε απο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ 4-1 από ΧΑΝΙΑ 4-1 και απο τον ΙΦΙΤΟ ΠΑΤΡΩΝ με 4-2.

 Στις χαμηλές θέσεις ο Άρης Νικαίας έμεινε χωρίς νίκη για ένα ακόμα διήμερο και πλέον έχει δυσκολέψει πολύ η προσπάθειά του για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Εναντίον του πέτυχε ο Ίφιτος Πατρών τη δεύτερη νίκη του φέτος (σκορ 4-2) κι αισθάνεται πιο άνετα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος πρωταθλητής Μάριος Γιάγκου σημείωσε δύο θετικά αποτελέσματα κι από ένα είχαν ο Κλαούντιο Κύρου και ο Μάριος Ελέζογλου. Για τον Άρη Νικαίας ήρθε η αξιοσημείωτη νίκη του Σταύρου Βρεττάκου εναντίον του 1ου Βαλκανιονίκη στο διπλό μικτό νέων, Κύρου με 3-1 σετ, ενώ στα πέντε σετ επικράτησε ο Κορδούτης του Ελέζογλου. Για τους Νικαιώτες δεν αγωνίστηκε σε αυτό το ματς ο Ηλίας Μιχαηλίδης.

  Η γυναικεία ομάδα μας κέρδισε το Σάββατο με 4-0 τον ΔΑΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ και έχασε την Κυριακή από την ομάδα της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ με το ίδιο σκορ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου