Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1

     Όπως και πέρσι η κληρωτίδα έβγαλε στην πρώτη αγωνιστική της Α1 τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ(Σάββατο 11.00)! Προφανώς ακλόνητο φαβορί του αγώνα η ομάδα του Πειραιά.
  Κρισιμότερο για την πορεία της ομάδας μας το παιχνίδι με την Πεύκη που θα γίνει και αυτό το Σάββατο 15/9(14.00) ενώ την Κυριακή ένα ακόμα κρίσιμο ματς με αντίπαλο την Ορεστιάδα στις 10.00.
   Πολύ ενισχυμένες οι ομάδες της Α1 σε σχέση με πέρσι!! Πολλοί ποιοτικοί ξένοι παίκτες και ανεβασμένο μπάτζετ σχεδόν από όλες της ομάδες...
 Η ομάδα μας δεν ακολούθησε αυτή την τακτική γιατί δεν μπορούσε αλλά κυρίως γιατί δεν ήθελε!!        Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας
 Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας γίνεται το προσεχές Σάββατο, στις 11, η πρεμιέρα μίας διοργάνωσης, που για διάφορους λόγους προμηνύεται συναρπαστική και υπόσχεται συγκινήσεις. Το πλέον ελκυστικό στοιχείο είναι η παρουσία πολλών ξένων αθλητών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 7 από τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος εμφανίζουν στο ρόστερ τους τουλάχιστον έναν ξένο, ενώ ανάμεσά τους δεν βρίσκονται απλά διεθνείς αθλητές, αλλά και δυνατά ονόματα της ευρωπαϊκής σκηνής! 
Το πρωτάθλημα μπορεί ν’ αποδειχτεί απρόβλεπτο, καθώς για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και των μπαράζ παραμονής ίσως παλέψουν ακόμα και πέντε ομάδες, ενώ κάποιες δεν αποκλείεται ν’ απειλήσουν τους διεκδικητές του τίτλου. Από τις ομάδες, που επιδιώκουν την παραμονή, ο Άρης Νικαίας θα συναντηθεί στο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πρώτα με την Πεύκη και μετά τη Φιλία. 
  Η ομάδα μας θα στηριχτεί στους Κορδούτη Δημήτρη, Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία και οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος με σκοπό να κερδίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


    Η παρουσία των φίλων μας ιδιαίτερα στους αγώνες με Ορεστιάδα και Πεύκη θα δώσει το κάτι παραπάνω στους αθλητές μας και τους καλούμε να μας στηρίξουν.
   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου