Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1!!! ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!!

    Το είχαμε πει πολλές φορές ότι στη σεζόν 2017-2018 παίχτηκε το καλύτερο Πρωτάθλημα στην Α1 με παιχνίδια που έκοβαν την ανάσα και κρατούσαν το ενδιαφέρον μέχρι τον τελευταίο πόντο!!!
  Με βάση τις μεταγραφές που ανακοίνωσε η ΕΦΟΕΠΑ όμως το επίπεδο την νέα σεζόν θα είναι πολύ υψηλότερο!!!
   Βλέπουμε τις ομάδες ιδιαίτερα ενισχυμένες, με πάρα πολλές προσθήκες διακεκριμένων ξένων παικτών(να πούμε ότι 36 μεταγραφές ξένων αθλητών και αθλητριών σύμφωνα με το πρακτικό μεταγραφών αποτελεί προφανώς αριθμό ρεκόρ!!).
   Είναι προφανές πως το μπάτζετ των ομάδων της κατηγορίας μας έχει ανέβει κατακόρυφα.  Για λόγους προφανείς που δεν χρειάζονται ανάλυση, η ομάδα μας δεν μπορεί και δεν θέλει να  ακολουθήσει αυτό τον φρενήρη ρυθμό, μιας και σε όλη της την πορεία στηριζόταν κατά βάση στις ίδιες δυνάμεις και στο φιλότιμο και αγωνιστικότητα των αθλητών της. Γι' αυτό και είμαστε και θα είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ομάδα μας. Να θυμίσουμε ότι οι αθλητές μας κατέλαβαν την 6η θέση στο περσινό Πρωτάθλημα μετά από μία εξαιρετική σεζόν.
  Στόχος της ομάδας με βάση τα δεδομένα είναι η αποφυγή της 10ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Α2 και η είσοδός της στα μπαράζ σωτηρίας! Ακόμα όμως και αυτό πιθανότατα απαιτεί μία υπέρβαση από τους εξαιρετικούς αθλητές μας. Είναι σίγουρο ότι στα μπαράζ σωτηρίας θα βρεθούν ομάδες που σε περασμένα έτη θα μπορούσαν να παλεύουν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος...
  Στις φετινές μεταγραφές η ομάδα μας αποδέσμευσε τον Ντανιέλ Τσιόκα που είχε τεράστια προσφορά τα δύο τελευταία χρόνια, τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έρθει η ώρα να συνεργαστούμε ξανά.
  Στην θέση του Ντανιέλ Τσιόκα η ομάδα μας πήρε τον Δημήτρη Κορδούτη που αγωνίστηκε με το Ελληνικό και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Το Ελληνικό που κατέλαβε την 7η θέση στην περσινή Α1 δεν πήρε την αθλητική αναγνώριση και έτσι ο Δημήτρης ήρθε με εγγραφή στην ομάδα μας, κάτι το οποίο μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους.
  Χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας μας είναι ότι ο Δημήτρης Κορδούτης μαζί με τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο που είναι οι σημαίες της ομάδας μας και βγήκαν από τις ακαδημίες μας, υπηρετούν την θητεία τους στον Ελληνικό στρατό!!!!
  Η ομάδα μας και φέτος θα είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη.
  Καλή επιτυχία στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο νέο Πρωτάθλημα.

   Η γυναικεία μας ομάδα είχε εξαιρετική πορεία στην Α Αττικής Γυναικών -τηρουμένων των αναλογιών- και λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχε σε αγώνες.  Σε αυτήν έπαιζαν παίκτριες από τις ακαδημίες, που είτε είχαν χρόνια απουσίας από αγώνες ,είτε έπαιζαν με προπόνηση λίγων μηνών! Παρόλα αυτά έφτασε μία ανάσα μακρυά από τα μπαράζ ανόδου!!!
  Φέτος πήραμε δύο εξαιρετικές αθλήτριες που θα πλαισιώσουν τα δικά μας κορίτσια και με την εμπειρία τους θα τις βοηθήσουν για το παραπάνω βήμα! Στην ομάδα μας ήρθαν η Λαγογιάννη Δέσποινα και η Πατεράκη Στέλλα με διάθεση προσφοράς προς την ομάδα μας και τις ευχαριστούμε γι' αυτό. Θα λείψει για κάποιο διάστημα από τους αγώνες η Μαριλένα Παραγιάννη που θα λείπει για σπουδές στο εξωτερικό.
  Φοιτητές είναι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας και τους ευχόμαστε να διακριθούν και στους τομείς στους οποίους σπουδάζουν.

 
    Δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στον Γιάννη Σγουρόπουλο που δεν σταματάει να μας κάνει περήφανους με τις αγωνιστικές του επιδόσεις!
   Την ώρα που γράφεται το άρθρο, έχει φτάσει στον τελικό του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή που κατέκτησε πέρυσι!!
 Απίστευτο πριν από λίγα χρόνια και όμως ο Γιαννάρας το έχει κάνει δυνατό.
 Τρέλανέ μας ρε Γιαννάρα και σήκωσέ το πάλι!!!!!!!!!!
  ΕΠΟΣ έγραψε ο Σγουρόπουλος με την νίκη του στον τελικό του Πανευρωπαικού με 4-3 σετ και κατέκτησε το αδύνατο(2 συνεχόμενες φορές Πρωταθλητής Νέων Ευρώπης)

   Επειδή δυστυχώς η ζωή έχει και τις τραγικές στιγμές της θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή συμπαράστασή μας στους συγγενείς των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου