Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΑΡΗ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ! ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΜΑΧΗΣ ΠΕΥΚΗΣ! ΝΤΑΙΛΙΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΤΣΙΟΚΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ! ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ! ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΚΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

    Μετά από 30 χρόνια η ομάδα Επιτραπέζιας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο τέλος της περσινής σεζόν ανέβηκε πανηγυρικά στην Α1 κατηγορία.
  Τεράστια η χαρά για τους ανθρώπους και τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας.
  Μετά τους πανηγυρισμούς όμως ήρθε ο προβληματισμός πώς μπορεί η ομάδα να αντέξει σε ένα τόσο απαιτητικό Πρωτάθλημα όπως αυτό της Α1 κατηγορίας τη στιγμή που ήταν προφανές ότι στηνόντουσαν πανίσχυρες ομάδες.
  Βρήκαμε ανοιχτές πόρτες που ήθελαν να μας βοηθήσουν, ανθρώπους που ήθελαν να είναι μαζί μας στην πορεία της ομάδας και αυτό ήταν που έδωσε νέα πνοή και κουράγιο σε αυτούς που τρέχουν τα θέματα της ομάδας μας. Χορηγοί, υποστηρικτές ήταν καθοριστικοί παράγοντες σε αυτή την προσπάθεια και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Να ξαναπούμε όμως ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας μας είναι οι μικροί και μεγάλοι αθλητές των ακαδημιών μας και η παρουσία τους είναι αυτή που εξασφαλίζει την ύπαρξη της ομάδας και το νόημα των προσπαθειών μας.
  Καθοριστικής σημασίας επίσης η στήριξη της διοίκησης σε κάθε επιλογή μας, η στήριξη του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη αλλά και το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ όλων των μερών που απαρτίζουν το τμήμα μας.
  Έτσι στήθηκε η τριάδα με τον πολύπειρο Ντανιέλ Τσιόκα που είναι η αιχμή του δόρατος του ΑΡΗ και φυσικά τις σημαίες της ομάδας μας, τον Σταύρο Βρεττάκο και τον Μιχαηλίδη Ηλία που και οι δύο είναι γέννημα θρέμμα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Μαζί μας και ο Άνθιμος Τσεντεκίδης που ήταν βασικός και στην ομάδα που πριν λίγα χρόνια ανέβηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
   Στόχος της ομάδας που στήθηκε ήταν η απευθείας παραμονή στην Α1 κατηγορία. Εύκολος αντίπαλος φέτος δεν υπήρχε, κάθε παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο, πραγματική μάχη.
  Ε λοιπόν τα καταφέραμε και πετύχαμε τον υψηλό στόχο απέναντι σε πολύ έμπειρες ομάδες με πολύχρονη παρουσία και δεν θα ήμαστε εμείς στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ παραμονής!!!
  Το πιστέψαμε, το παλέψαμε αγωνιστήκαμε και το καταφέραμε κόντρα σε προγνωστικά!!!
 Δεν έλειψαν βέβαια και οι δύσκολες στιγμές μιας και χάθηκαν πολλά παιχνίδια οριακά αλλά αυτό ήταν κάτι που συνέβη σε όλες τις ομάδες με τον ίδιο στόχο.
  Η ομάδα μας τελείωσε το Πρωτάθλημα κατακτώντας την έκτη θέση, πάνω από την Πεύκη(Παπαδάκης Παντερής, Σανίδας), το Ελληνικό(Κύρου, Κορδούτης, Τσόπελας) και την Φιλία Ορεστιάδας(Μανουσώφ, Κανάσης, Καριοφυλίδης)!!!(Ορεστιάδα και Πεύκη πάνε τελικά στα μπαράζ σωτηρίας).
 Στην ουσία έγινε ένα μίνι ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα μεταξύ του Άρη Νίκαιας και των τριών ομάδων που προαναφέρθηκαν στο οποίο πήραμε την πρώτη θέση.

    Πάμε στους σημερινούς αγώνες.
   Στο κρίσιμο διήμερο που είχαμε να αγωνιστούμε δεν είχαμε μαζί μας τον Μιχαηλίδη Ηλία που πλέον είναι φαντάρος στην Χίο και του ευχόμαστε καλή θητεία! Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη απουσία του από αγώνες της ανδρικής μας ομάδας μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια...(τότε η ομάδα έπαιζε στο τοπικό της Β Αττικής και η Β Εθνική Αττικής φάνταζε σε εμάς σαν άπιαστο όνειρο...).


  Στην φωτογραφία είναι ο Μιχαηλίδης Ηλίας και Βρεττάκος Σταύρος στο διπλό απέναντι στους Παπαδάκη Γιάννη και Κωνσταντινόπουλο Κώστα.(Το είχαμε βάλει σε κουίζ σε προηγούμενη ανάρτηση και σήμερα που έχουμε τα κέφια μας, δίνουμε την απάντηση). 

 Όμως η ομάδα ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο παρά την πολύ σημαντική απουσία καθώς είχε πιθανολογηθεί αυτό το ενδεχόμενο.
  Πρώτος αγώνας για την ομάδα μας σήμερα απέναντι στον Παναθηναικό. Παιχνίδι που για μας είχε τον χαρακτήρα ζεστάματος εν όψει του πολύ κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα με τον Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ που ακολουθούσε. Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε 4-0.
  Στο επόμενο παιχνίδι με τον Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ η νίκη ισοδυναμούσε με την απευθείας σωτηρία.
  Μας "βγήκε" η δήλωση ώστε να παίξουν οι συνδιασμοί παικτών που επιθυμούσαμε.
   Ήττα για τον Άνθιμο Τσεντεκίδη από Παντερή, νίκη του Βρεττάκου επί του Σανίδα.
  Μεγάλη έκπληξη και σοκ θα έλεγα η μη αναμενόμενη ήττα του Ντανιέλ Τσιόκα από τον Παπαδάκη με 1-3. Έτσι μπήκε δυνατά ξανά η ΠΕΥΚΗ στο παιχνίδι που και για αυτούς η νίκη ήταν μονόδρομος. Στην συνέχεια είχαμε την εύκολη νίκη του Άνθιμου επί του Σανίδα με 3-0. Μετά νίκησε ο Ντανιέλ Τσιόκας τον Παντερή με 3-1 σετ.
 Στο επόμενο παιχνίδι ο Βρεττάκος "μπλόκαρε" τον Παπαδάκη για δύο σετ παίρνοντας το προβάδισμα 2-0 αλλά ο έμπειρος αντίπαλός του βρήκε τις λύσεις και γύρισε το παιχνίδι σε 2-3 υπέρ του. Το σκορ των ομάδων πλέον στο 3-3!
  Για μία ακόμα φορά η ομάδα μας φέτος φτάνει στο διπλό για να διεκδικήσει την νίκη. Κακό πρώτο σετ  για τους αθλητές μας το οποίο χάσαμε 5-11 αλλά δεν χάσαμε την πίστη μας, μιας και Βρεττάκος και Τσιόκας είχαν πολλά να δώσουν ακόμα. Εύκολα κάναμε το 1-1 κερδίζοντας με πολύ καλή απόδοση το δεύτερο σετ με 11-6. Πολύ άτυχοι στο τρίτο σετ αφού χάσαμε πάρα πολλά σετ μπολ με αποτέλεσμα οι Παπαδάκης, Παντερής να πάρουν το προβάδισμα με 1-2(13-15 το σετ!!!)
  Στο επόμενο σετ έπαιξε μόνο ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και πήραμε το σετ 11-1....
 Άντε πάλι στο 2-2 να παίζουμε την τύχη του αγώνα. Μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του κόντρα σετ η Πεύκη η οποία έφτασε να προηγείται με 6-8!! Το γυρνάμε στο 10-8 και παίρνουμε το σετ 11-9 και τον αγώνα στο 4-3!!
  Έξαλλοι και δικαιολογημένοι πανηγυρισμοί από παίκτες παράγοντες και φίλους της ομάδας μας με το τέλος του αγώνα.
  Για μία ακόμα φορά τον αγώνα της ομάδας μας τον παρακολούθησαν πλέον των 40 φίλοι της ομάδας μας που γέμισαν τις εξέδρες του ΣΕΦ, καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών μας και κέρδισαν χωρίς αντίπαλο την μάχη της εξέδρας. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας και θεωρούμε πως η παρουσία τους έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του νικηφόρου παιχνιδιού.
    Τη νίκη την αφιερώνουμε στο φανταράκι μας που έζησε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό μέσα από διαρκή ενημέρωση που του παρείχε η Μαριλένα Παραγιάννη. (Αξέχαστο  και αξεπέραστο το live score στους αγώνες της ομάδας μας στην Κρήτη από τον Κώστα Μαυρίδη).
     Με την νίκη αυτή η ομάδα μας, μία αγωνιστική πριν το τέλος, καταλαμβάνει την έκτη θέση ανάμεσα σε 9 ομάδες κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά. Κατά κοινή ομολογία το επίπεδο της φετινής Α1 κατηγορίας ήταν το υψηλότερο όλων των εποχών. Σε αυτή την Α1 η ομάδα μας κέρδισε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της.
  Παρών για μία ακόμα φορά και ο γουρλής Αντώνης Πιτίδης που είναι ο Γ.Γ. της ομάδας του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και έχει εξελιχθεί σε φανατικό οπαδό μας. Τώρα έχει αρχίσει να έρχεται και στις προπονήσεις και σε λίγο καιρό τον βλέπουμε να πιάνει ρακέτα...
   Θα ήταν τέλεια αγωνιστική μέρα αν τα κορίτσια μας είχαν κερδίσει τον εκτός έδρας αγώνα με ομάδα του ΠΕΡΑ στην προσπάθειά τους για την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.
  Έχασαν στο κρίσιμο παιχνίδι με σκορ 4-3 με 3-2 στο κόντρα σετ του διπλού!!!
  Δύο νίκες σήμερα για την Δουρέκα Λυγερή και μία για την Μαριλένα Παραγιάννη που έχασε παιχνίδι σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό.
  Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος με κορίτσια που είχαν χρόνια να πιάσουν ρακέτα αλλά και κορίτσια που έπιασαν φέτος για πρώτη φορά ρακέτα του πινγκ πονγκ!!!
  Η ομάδα αυτή έχασε παιχνίδια μόνο με σκορ 3-4 όλη την σεζόν με προφανή την αγωνιστική τους εξέλιξη την στιγμή που είχε τεθεί στόχος της ομάδας η συλλογή εμπειριών!!!
  Μεγάλο μπράβο και στα κορίτσια μας που μας έκαναν πραγματικά πολύ περήφανους.
  Από τώρα τους λέμε ότι θα είναι όλες τους παρούσες στο μεγάλο γλέντι που θα γίνει για την παραμονή της ανδρικής ομάδας στην Α1 στο Ημεροβίγλι του Πειραιά(να έρθει και ο Ηλίας με την άδεια ορκομωσίας πρώτα).
   Εννοείται ότι στο τέλος του σημερινού αγώνα ακούστηκε στο ΣΕΦ η ιαχή που συνοδεύει κάθε μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ         ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.          31      63-13
2. Α.Ο. Ταταύλα                  30      58-23
3. Παναθηναϊκός Α.Ο.          29      57-19
4. Α.Σ. Πέρα Αθηνών           26      48-33
5. Ο.Α. Χανίων                   24      42-51
6. Άρης Νικαίας                  20      32-59
7. Α.Ο. Ελληνικού               19      30-58 (6-5)
-----------------------------------------------------
8. Γ.Σ Φιλία Ορεστιάδας       19       28-59 (5-6)
9. Α.Ο. Πεύκης                   18      28-62
* Ο 8ος και ο 9ος της βαθμολογίας θα πάνε στα μπαράζ για την παραμονή
 

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου