Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!

    Πέμπτη νίκη σε 8 αγώνες για την νεοσύστατη ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της Δ Αττικής της ΠΟΦΕΠΑ.
  Προφανώς αυτή είναι μία εξέλιξη που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα μιας και η ομάδα αποτελείται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά μετά από λίγους μήνες προπόνησης.
  Ο αγώνας ξεκίνησε την 6/2 και τελείωσε την 7/2!!! λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην έδρα μας
 Τελικό σκορ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 5-4!!! Στο προτελευταίο παιχνίδι που ήταν και το πιο κρίσιμο ο Φίλιππος Κυριάκης κέρδισε τον με 3-2 κάτι που όπως φάνηκε έπεσε βαρύ στον αντίπαλό του αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά του...
  Δύο νίκες για τους Κυριάκη Φίλιππο και Μιχαηλίδη Στέλιο που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στην θέση του Κώστα Βακιρλή και μία νίκη για τον αρχηγό της ομάδας τον Σταμάτη Παχάκη.
   
  Νέα νίκη σήμερα 20/2 εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα των Σπάτων με σκορ 1-5! Δύο νίκες ο Φίλιππος Κυριάκης που με το σερβίς του έχει προβληματίσει πολλούς αντιπάλους. Δύο νίκες και ο Παχάκης Σταμάτης που είναι ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές(πάντα με το γνωστό πάθος). Μία νίκη και μία ήττα για τον Μιχαηλίδη Στέλιο που χρησιμοποιεί την κλασική δικαιολογία με τα σόρυ για να δικαιολογήσει την ήττα του...(τον βλέπω για πάγκο την άλλη αγωνιστική)

  Στόχος της ομάδας πλέον πέρα από τις εμπειρίες είναι το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι στην πέμπτη θέση αυτή την στιγμή ανάμεσα σε 13 ομάδες!!!
   Μπράβο στην ομάδα, πάμε για νέες νίκες...

2 σχόλια:

  1. Πάμε γερά και με πάθος για νέες νίκες και εμπειρίες... Η αντιαθλητική συμπεριφορά των αντιπάλων, όταν συμβαίνει, μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και μας πεισμώνει περισσότερο ... ΑΑΑΑΡΡΡΗΗΗΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νίκη στα Σπάτα ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες... Αν και τα σόρυ, διαδεχόταν το ένα το άλλο, με ανησυχητικές συχνότητες, από τους αντιπάλους μας, κατορθώσαμε να επιβληθούμε, απέναντι σε μια ομάδα με συνοχή, ήθος και αγωνιστικότητα και με ευγενή άμιλλα, φτάσαμε αισίως το 1-5 στο σκορ.
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή